Închide meniul

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024! Chinuit de o accidentare, Nole a pierdut cu Alex De Minaur, la United Cup

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 14:08

Reclamă
Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024! Chinuit de o accidentare, Nole a pierdut cu Alex De Minaur, la United Cup

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024

Novak Djokovic. în timpul unui meci - Profimedia Images

Novak Djokovic a suferit prima înfrângere din 2024. Cel mai bun jucător al lumii a fost învins de Alex De Minaur (4-6, 4-6), la Perth, în sferturile de finală ale competiţiei pe echipe mixte United Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, în victoria obţinută de Serbia în faţa Cehiei, evoluţia lui Djokovic a fost îngreunată de o problemă la încheietura mâinii drepte, iar „Nole” a avut nevoie din nou de îngrijiri din partea fizioterapeutului, înainte ca De Minaur să reuşească break-ul şi să câştige primul set.

Novak Djokovic, prima înfrângere din 2024

Campion en titre la Australian Open, Djokovic a pierdut un nou ghem pe serviciul său, în setul secund, oferindu-i australianului şansa să preia conducerea (4-3), iar apoi a salvat trei puncte de meci, dar nu a putut evita o înfrângere surprinzătoare, înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, programat luna aceasta la Melbourne (14-28 ianuarie).

Djokovic venea după o serie de 43 de meciuri câştigate în Australia şi se pregăteşte pentru cucerirea celui de-al unsprezecelea său trofeu la Melbourne Park, după ce pierduse ultima oară în această ţară în faţa sud-coreeanului Hyeon Chung, în optimile ediţiei din 2018, când sârbul a fost afectat de o problemă la cot.

„Este extrem de special”, a declarat Alex De Minaur, numărul 12 mondial, după cea mai mare victorie din cariera sa. „Novak este un competitor incredibil şi ceea ce a făcut pentru acest sport este destul de special. În cele din urmă, când joci împotriva lui Novak, trebuie doar să intri pe teren, să încerci să te bucuri, să te încurajezi şi, orice ar fi, să continui să lupţi până la sfârşit. Astăzi a fost ziua mea. Sunt fericit că am reuşit să câştig. Asta înseamnă foarte mult”, a adăugat australianul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și