Închide meniul

Australian Open 2022 | „E absurd!” Medicul lui Novak Djokovic, primele declarații după scandalul monstru din Australia: „Cum poate să fie o amenințare?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 19:29 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 17:29

Australian Open 2022 | „E absurd! Medicul lui Novak Djokovic, primele declarații după scandalul monstru din Australia: „Cum poate să fie o amenințare?!

Novak Djokovic riscă să fie expulzat din Australia

Profimediaimages

Australian Open 2022 | Igor Cetojevic, medicul lui Novak Djokovic, a oferit primele declarații în plin scandal în care este implicat cel mai bun jucător de tenis din lume. Autorităţile din Australia i-a anulat pentru a doua oară viza de intrare în ţară, pentru a putea participa la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Medicul lui Novak Djokovic a oferit primele declarații

Medicul lui Novak Djokovic e de părere că „pacientul său” nu poate fi considerat un pericol pentru sănătatea publică, având în vedere că starea în care se află. Novak Djokovic riscă să fie expulzat din Australia.

E absurd ca cineva care are nivelul de sănătate optim să fie considerat un pericol pentru sănătatea publică. Cum poate să fie un tip super sănătos o amenințare pentru Australian Open? E vorba doar de politică, situația asta provine din politică și nimic altceva„, a tunat medicul, conform France24.

Novak Djokovic e liber până sâmbătă dimineață! Ce urmează pentru sârb

Judecătorul Anthony Kelly a anunţat, vineri, după o audiere de instrucţie desfăşurată la Melbourne şi care s-a încheiat aproximativ la ora locală 23.00, că Noval Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă, când se va prezenta pentru a fi audiat de oficiali ai Poliţiei de Frontieră.

La ora 08.00, Djokovic se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră. Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră.

Reclamă

Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi. Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovic să fie reţinut într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Citește și:

Novak Djokovic va fi reținut sâmbătă

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovic din Australia cel puţin până la încheierea procedurilor. De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovic ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și