Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic l-a imitat pe Lionel Messi: „La ce te uiți, prostule?” Cine a fost „victima” lui Nole

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 17:55

Novak Djokovic l-a imitat pe Lionel Messi: La ce te uiți, prostule?” Cine a fost victima” lui Nole

Novak Djokovic a revenit pe locul 1 ATP

Profimedia

Novak Djokovic l-a imitat pe Lionel Messi și a oferit un nou moment viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce se afla în sala de forță, sârbul l-a ironizat chiar pe Diego Schwartzman, tenismen argentinian.

Novak Djokovic l-a imitat pe Lionel Messi: „La ce te uiți, prostule?”

Prezent la antrenamente alături de Diego Schwartzman, Novak Djokovic nu s-a putut abține și a creat un nou moment care s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare.

„La ce te uiți, prostule? Du-te acolo!”, i-a spus campionul sârb lui Schwartzman, chiar în momentul în care argentinianul trecea pe lânga el. Schwartzman s-a amuzat și el de situație, fără să îi ofere un răspuns lui Nole.

Reclamă

Cei doi se pregătesc pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Competiția va avea loc în perioada 16-29 ianuarie. Novak Djokovic are șansa de a-l egala pe Rafael Nadal la numărul de Grand Slam-uri. În prezent, ibericul se află la cota 22, în timp ce Nole la 21.

Lionel Messi a făcut celebră replica la Campionatul Mondial din Qatar. Atunci, după sfertul de finală cu Olanda, Messi i-a strigat același lucru lui Wout Weghorst. Decarul „pumelor” a fost enervat de faptul că olandezul se afla prea aproape de el în timpul interviului post-match.

Panică la Australian Open! Novak Djokovic a ratat ultimul antrenament, din cauza unei probleme fizice

Novak Djokovic a produs panică la Australian Open. Fostul lider ATP a fost nevoit să se retragă de la un antrenament, din cauza unei probleme fizice, cu mai puţin de o săptămână înainte de startul turneului de la Antipozi.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic se pregăteşte de Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sârbul a revenit la Melbourne, acolo unde anul trecut nu a fost primit din cauza refuzului de a se vaccina.

Novak Djokovic trebuia să dispute un antrenament cu public, în compania rusului Daniil Medvedev. La mijlocul întâlnirii care ar fi trebuit să dureze minimum 75 de minute, sârbul s-a retras, după ce a acuzat o problemă medicală la nivelul genunchiului stâng.

Sârbul s-a confruntat cu aceleaşi probleme medicale şi la turneul de la Adelaide, la care s-a impus în startul acestui sezon. Nole nu a vrut să rişte, şi astfel după nici 40 de minute de antrenament în compania rivalului Daniil Medvedev a decis să meargă la vestiare, notează presa din Spania.

Novak Djokovic a cerut intervenţia medicului, pe parcursul sesiunii de pregătire cu Daniil Medvedev, ca într-un final să-i pună punct antrenamentului. Şi în semifinala cu rusul de la Adelaide, Nole a fost consultat de medic, însă într-un final a reuşit să se impună.

Ulterior, finala de la Adelaide a fost una extrem de disputată. Sârbul a avut nevoie de set decisiv şi de mai bine de trei ore, pentru a-l învinge pe Sebastian Korda şi pentru a-şi adjudeca primul trofeu al anului.

Recomandări
  • Novak Djokovic l-a imitat pe Leo Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și