Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic s-a prăbușit în loja sa după ce a câștigat Australian Open 2023. Nole a plâns în hohote la finalul meciului cu Tsitsipas. ”Nu l-am mai văzut așa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 ianuarie 2023, 14:00

Novak Djokovic s-a prăbușit emoțional în loja sa, după ce a câștigat Australian Open 2023. Nole l-a egalat pe Rafael Nadal la numărul de Grand Slam-uri, 22, și va fi numărul 1 ATP începând de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă pe teren, la finalul meciului cu Stefanos Tsitsipas, Djokovic s-a limitat la a duce mâna la cap și la inimă, atunci când a ajuns în lojă, lucrurile s-au schimbat. După ce și-a îmbrățișat familia și oamenii din staff, acesta s-a prăbușit la pământ și a început să plângă.

În lojă se aflau mama sa, Diana, dar şi antrenorul Goran Ivanisevic, însă nu era tatăl său Srdjan, în mijlocul unei controverse după ce s-a fotografiat alături de susţinători ruşi ai lui Vladimir Putin.

Novak Djokovic s-a prăbușit în loja sa după ce a câștigat Australian Open 2023

Au urmat zeci de secunde în care sârbul de 35 de ani a plâns continuu. Nici după ce a coborât pe teren, acesta nu s-a liniștit. Și-a pus un prosop pe față și a plâns în continuare. Comportamentul lui nu a mai fost văzut

”Nu cred că l-am mai văzut așa. Asta ne arată efortul emoțional făcut de Djokovic. De asta a ajuns la numărul 22, pentru că este atât de implicat din punct de vedere emoțional”, a spus Mats Wilander, la Eurosport. 

Reclamă

Djokovic, 10 trofee la Australian Open

Pentru Djokovic, acesta este al zecelea trofeu câștigat la Australian Open, după cele din 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020 și 2021. De asemenea, aceasta este a doua finală câștigată în fața grecului, după cea de la Roland Garros 2021.

Djokovic a câștigat turneul de la Antipozi după un parcurs aproape perfect. El a cedat un singur set pe parcursul competiției, în fața lui Couacaud, în turul al doilea. Au urmat victorii în minimum de seturi cu Dimitrov, De Minaur, Rublev, Paul și Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic, moment istoric

Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară, după ce l-a învins, duminică, pe Rod Laver Arena, pe Stefanos Tsitsipas, şi l-a egalat pe spaniolul Rafael Nadal la numărul de titluri de grand slam-uri: 22.

Djokovic, cap de serie numărul 4 şi locul 5 mondial, s-a impus, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/4), 7-6 (7/5) în faţa lui Tsitsipas, numărul 4 mondial şi favorit 3. Meciul a durat două ore şi 56 de minute.

În urma acestui rezultat, Djokovic va fi, începând de luni, numărul 1 mondial, iar Tsitsipas va urca pe locul 3. Spaniolul Carlos Alcaraz, care nu a putut participa la Australian Open din cauza unei accidentări, va coborî pe locul 2. Djokovic va fi numărul 1 mondial pentru a 374-a săptămână.

Recomandări
  • Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6, 7-6
  • Djokovic e noul număr 1 mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și