Închide meniul

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)! Nole, de 10 ori campion la Australian Open! Sârbul l-a egalat pe Nadal la titlurile de Grand Slam

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 13:43

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)! Nole, de 10 ori campion la Australian Open! Sârbul l-a egalat pe Nadal la titlurile de Grand Slam

Novak Djokovic este campion pentru a 10-a oară la Australian Open

Novak Djokovic este campion pentru a 10-a oară la Australian Open / Profimedia

  • Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)
  • Nole, de 10 ori campion la Australian Open!

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)! Nole este de 10 ori campion la Australian Open! Campionul sârb l-a egalat pe Rafael Nadal la titlurile de Grand Slam – 22.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic l-a învins categoric pe Stefanos Tsitsipas în marea finală de la Australian Open 2023, în minimum de seturi, în aproximativ 3 ore. De luni, Nole va reveni pe locul 1 în clasamentul ATP.

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)! Nole, de 10 ori campion la Australian Open!

FINAL. Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas 6-3, 7-6(4),7-6(5)! Sârbul a câștigat pentru a 10-a oară Australian Open și și-a trecut în cont cel de-al 22-lea titlu de Grand Slam din carieră.

Reclamă

Update 13.32: Se merge în tie-break și în setul 3!

Update 13.25: Se menține echilibrul în setul al treilea: 5-5.

Reclamă

Update 13.09: Scorul este 3-3 în setul al treilea! Tsitsipas încearcă să revină în joc, în aplauzele fanilor din tribune.

Update 12.57: Djokovic conduce cu 2-1 în setul al treilea.

Update 12.32: Novak Djokovic câștigă și setul al doilea, la tie-break, scor 7-6(4). Nole a salvat o minge de set.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12.22: Continuă suspansul în setul secund! Cei doi își fac serviciul și trimit setul în tie-break.

Update 12.14: Djokovic salvează o minge de set! Emoțiile continuă în setul al doilea.

Update 12.06: Stefanos Tsitsipas conduce cu 5-4 în al doilea set. Djokovic va servi pentru a rămâne în set.

Update 11.57: Tsitsipas continuă să fie la conducerea setului secund, cu scorul de 4-3. Cei doi jucători, impecabili la serviciu.

Update 11.30: Stefanos Tsitsipas conduce cu 2-1 în setul secund. Cei doi jucători și-au făcut serviciul în primele 3 game-uri.

Update 11.23: Djokovic câștigă primul set al finalei de la Australian Open, cu 6-3. Nole a fost impecabil pe propriul serviciu. Sârbul a făcut unicul break al setului la 3-1.

Update 11.20: Novak Djokovic conduce cu 5-2. Campionul sârb va servi pentru adjudecarea primului set.

Reclamă

Update 11.07: Novak Djokovic conduce cu 4-1 în primul set! Nole a reușit break-ul în fața grecului, apoi a continuat să se descurce excelent pe propriul serviciu.

Update 10.53: Stefanos Tsitsipas își face și el serviciul.

Update 10.50: Djokovic câștigă primul game al meciului.

Update 10.45: A început marea finală de la Australian Open, cu Novak Djokovic la serviciu!

Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas se vor afla față în față pentru a 14-a oară. Campionul sârb conduce cu 10-3 în duelurile directe cu sportivul grec.

Djokovic s-a calificat pentru a 10-a oară în finala Australian Open, după ce a trecut în semifinale, fără emoții, de americanul Tommy Paul, scor 7-5, 6-1, 6-2.

Novak Djokovic a câștigat toate cele 9 finale disputate la Melbourne, iar acum este pregătit pentru un nou super-duel. Campionul sârb va da piept cu Stefanos Tsitsipas, care l-a învins în penultimul act pe Karen Khachanov, scor 7-6 (2), 6-4, 6-7 (6), 6-3.

Ajuns la 35 de ani, Novak Djokovic va încerca să câştige al 22-lea său titlu de Grand Slam și să-i egaleze recordul rivalului său, Rafael Nadal.

Cel care va cuceri prestigiosul trofeu de la Melbourne va urca pe prima poziție în clasamentul ATP.

Novak Djokovic, cu gândul la al 22-lea titlu de Grand Slam din carieră: „Sunt la 110% energie!”

Novak Djokovic s-a arătat extrem de bucuros după ce s-a calificat din nou în finală la Australian Open. Mai mult, Djokovic i-a transmis și un mesaj adversarului său de duminică, Stefanos Tsitsipas:

„Înseamnă enorm pentru mine, mai ales în această parte a carierei mele. Am nevoie de toată energia. Sunt recunoscător că încă am energie pentru a juca la acest nivel. E minunat, sunt la 110% energie. Stefanos, ne vedem poimâine!

Am petrecut multe ore pe terenul de antrenament și în sala de forță în presezon, pentru a fi într-o situație bună în competiții. E o luptă extrem de dură, întâi cu tine, și apoi cu adversarul tău. Sunt mulțumit să ajung din nou într-o finală. Am o imaginație destul de bogată, dar nu m-am gândit că voi câștiga atât de multe titluri aici.

Încerc să mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă. Ești pe cont propriu, e un sport individual. Vreau să mulțumesc echipei, le mulțumesc pentru sprijin și este și succesul lor în aceeași măsură cât este al meu.

Am câștigat meciul cu Tsitsipas de la Roland Garros, deci am amintiri bune. Am fost condus cu 2-0 la seturi, a fost un meci dur fizic, emoțional, așa cum se întâmplă de fiecare dată cu Stefanos. A crescut în timp, e unul dintre cei mai interesanți jucători din circuit.

Va fi o luptă dură pentru amândoi, să sperăm că cel mai bun va câștiga. Bineînțeles că adaugă ceva în plus faptul că putem lua și locul 1 ATP, e o motivație în plus. Să vedem ce se întâmplă duminică„, a spus Novak Djokovic, potrivit eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr