Închide meniul

Novak Djokovic şi Jose Mourinho, dialog monumental la Roma: „Poţi să îmi dai un autograf?” / „Sigur, cum te cheamă?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 12:36 / Actualizat: 13 mai 2023, 13:45

Novak Djokovic şi Jose Mourinho, dialog monumental la Roma: „Poţi să îmi dai un autograf? / „Sigur, cum te cheamă?!

Novak Djokovic şi Jose Mourinho, dialog monumental la Roma

Colaj Twitter

Novak Djokovic şi Jose Mourinho au avut un dialog monumental la Roma. Mourinho a fost prezent la meciul pe care Novak Djokovic l-a câştigat în turul al doilea al turneului de la Roma, în faţa lui Tomas Etcheverry, scor 7-5, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho şi Djokovic s-au întâlnit după meci, iar dialogul a fost unul senzaţional. Cei doi au o relaţie de prietenie şi chiar şi-au permis să glumească la final.

Novak Djokovic şi Jose Mourinho, dialog monumental la Roma

“Poți să-mi dai un autograf?”, i-a spus antrenorul. Djokovic a avut un răspuns memorabil. “Sigur, cum te cheamă?”, a fost replica care a provocat hohote de râs.

Reclamă

Novak Djokovic a vorbit depsre relaţia cu Jose Mourinho la conferinţa de presă.

M-am întâlnit cu el de mai multe ori în trecut. Venea să mă vadă jucând la Londra, în special la Turneul Campionilor. Este un fan înfocat al tenisului, bineînțeles că este unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal pe care îi avem nu doar astăzi, ci și în istorie. Sunt foarte onorat că vine să-mi urmărească meciurile.

Apreciez cu adevărat acest lucru. O persoană foarte, foarte drăguță. Întotdeauna a fost foarte amabil cu mine și cu echipa mea. Sper să pot să-i întorc favoarea și să mă duc să-i urmăresc echipa atunci când antrenează, pentru că nu cred că am făcut asta vreodată. Poate că la Real Madrid, când era la Madrid, m-am dus să văd de câteva ori”, a spus Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic, de şase ori campion la Roma, va pierde şefia clasamentului ATP după acest turneu, urmând să fie detronat de spaniolul Carlos Alcaraz. Sârbul îl va întâlni în turul 3 pe bulgarul Grigor Dimitrov (33 ATP), care l-a eliminat pe veteranul elveţian Stan Wawrinka, 6-4, 7-6 (7/3).

Voi schimba locul de număr 1 mondial cu Alcaraz după turneul de la Roma, indiferent ce se întâmplă acolo. Este oarecum suprinzător, pentru că nu am mai jucat împreună de peste un an, dar acest lucru se datorează unor circumstanţe, atât la el, cât şi la mine. Şi, în plus, merită. El joacă un tenis impresionant. Dar este un jucător de învins pe această suprafaţă, fără îndoială. Însă, evident, totul depinde de prezenţa sau nu a lui Nadal la Roland Garros. Dar Alcaraz este unul din principalii favoriţi, fără îndoială. Şi dacă ne vom întâlni aici, va fi doar în finală. Sperăm să ajungem amândoi în finală”, a spus Djokovic, care a vorbit şi despre posibila absenţă a lui Rafael Nadal de la Roland Garros.

„În privinţa lui Nadal, o absenţă a lui la Roland Garros nu va schimba cu nimic pregătirea mea. Şi fac totul pentru a juca la cel mai bun nivel al meu. Dar, în mod evident, absenţa sa de la Roland Garros ar fi o pierdere pentru tenis şi pentru istoria acestui turneu, pentru ce a reuşit în cariera lui şi pentru impactul pe care îl are asupra sportului. Dar eu sunt convins că va face totul pentru a fi acolo”, a conchis Djokovic.

Recomandări
  • Novak Djokovic şi Jose Mourinho au avut un dialog monumental la Roma
  • Mourinho a fost prezent la meciul pe care Novak Djokovic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și