Închide meniul
Video

Novak Djokovic, spectacol total la World Tennis League! Campionul sârb, ovaţionat de fani, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 19:47

Novak Djokovic, spectacol total la World Tennis League

Novak Djokovic, în timpul unui meci la World Tennis League/ Profimedia

Novak Djokovic face spectacol total la World Tennis League! Campionul sârb a fost ovaţionat de fanii prezenţi pe arena din Dubai. Competiţia se desfăşoară în exclusivitate pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a intrat în scenă pentru ultimul meci al zilei de vineri, de la Wolrd Tennis League. Sârbul se duelează cu austriacul Sebastian Ofner, jucător care se află pe locul 193 ATP.

Novak Djokovic, spectacol total la World Tennis League

În debutul meciului, Novak Djokovic a reuşit să revină fantastic în game-ul secund. Sârbul şi-a trecut în cont un break, deşi a fost condus de Sebastian Ofner cu 40-0. Imediat după ce şi-a adjudecat game-ul, Nole a început să danseze uşor pe teren, fapt care a fost pe placul publicului prezent pe arena din Dubai.

Novak Djokovic a alimentat uralele publicului şi a început să îi îndemne să scandeze şi mai mult, parcă absorbind bucuria lor.

Vezi VIDEO mai jos cu momentul în care Novak Djokovic a fost ovaţionat de public

Reclamă

Novak Djokovic face parte din echipa Falcons, alături de Grigor Dimitrov, Paula Badosa şi Aryna Sabalenka.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

Reclamă 4 / 0/3

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Novak Djokovic îşi face încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și