Închide meniul

Novak Djokovic, uluit după ce a aflat că Boris Becker, fostul său antrenor, a ajuns la închisoare: „Mă doare sufletul pentru el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2022, 22:55

Novak Djokovic, uluit după ce a aflat că Boris Becker, fostul său antrenor, a ajuns la închisoare: „Mă doare sufletul pentru el!

Novak Djkovic, mesaj de susţinere pentru Boris Becker

Profimediaimages

Sârbul Novak Djokovic, liderul ATP, a transmis un prim mesaj după ce a aflat că Boris Becker a ajuns după gratii. Triplul campion de la Wimbledon a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul legat de falimentul personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boris Becker i-a fost antrenor lui „Nole” între 2014 şi 2016. Neamţul are acum mari probleme şi a fost încarcerat. Dacă nu va câştiga apelul, va ispăşi jumătate din pedeapsă, aproximativ 15 luni.

Novak Djokovic, mesaj de susţinere pentru Boris Becker: „Mă rog pentru el”

Mă doare sufletul pentru el. Este un prieten, prieten de mult timp, m-a antrenat trei-patru ani, este o persoană pe care o consider apropiată şi a contribuit mult la succesul carierei mele. Nu voi intra în detaliile verdictului, pentru că nu sunt în poziţia de a face asta, dar ca prieten sunt foarte trist pentru el.

Nu prea sunt multe de spus. Sper că va trece peste această perioadă şi că îşi va putea trăi viaţa atunci când va ieşi din închisoare nu ştiu dacă vom folosi cuvântul ‘normal’, pentru că viaţa este categoric diferită pentru oricine merge la închisoare, în special pentru o perioadă atât de lungă. Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el. Doar mă rog pentru el”, a spus Djokovic, potrivit Sky Sports.

Fostul tenismen german Boris Becker a fost condamnat vineri la doi ani şi jumătate de închisoare de către justiţia britanică pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal.

Reclamă

Becker a ajuns după gratii. A fost găsit vinovat în patru capete de acuzare

Becker, în vârstă de 54 de ani, va fi astfel încarcerat după ce a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) în active şi împrumuturi pentru a nu-şi plăti datoriile.

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive, anunţă news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unui împrumut de 825.000 de euro.

Fostul tenismen, care a făcut istorie în tenis când a câştigat turneul de la Wimbledon la 17 ani, în 1985, va efectua în închisoare jumătate din pedeapsa de 30 de luni.

Becker, fost numărul 1 mondial, are în palmares şase trofee de Grand Slam, trei la Wimbledon, două la Australian Open şi unul la US Open.

Fiica de 22 de ani a lui Boris Becker a răbufnit

Anna Ermakova, fiica lui Boris Becker, a avut o primă reacţie după ce tatăl ei a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Tânăra de 22 de ani nu înţelege decizia luată de judecătoare şi anunţă că va încerca să îşi viziteze tatăl cât mai des, pentru a-l ajuta să depăşească mai uşor cel mai greu moment al vieţii.

Fostul lider ATP a ajuns deja într-o celulă aflată la numai patru kilometri distanţă de terenurile de la Wimbledon. Totul după ce ar fi ascuns 2.5 milioane de lire sterline în dosarul falimentului personal declarat în 2017. A încercat astfel să evite plata taxelor.

Sunt foarte şocată că tatăl meu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare. Îl voi sprijini şi îl voi vizita ori de câte ori voi putea. Sper că îl va ajuta puţin să treacă peste această perioadă„, a declarat Anna Ermakova pentru bild.com.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și