Închide meniul

Novak Djokovic, victoria cu numărul 1000 a carierei și calificare în finala de la Roma. Duel cu Stefanos Tsitsipas

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 9:12

Novak Djokovic, victoria cu numărul 1000 a carierei și calificare în finala de la Roma. Duel cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic, victoria cu numărul 1000 a carierei

Novak Djokovic, la Roma / Profimedia

Novak Djokovic a obținut victoria cu numărul 1000 a carierei şi s-a calificat în finala turneului de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic l-a învins pe favoritul 5, Casper Ruud, scor 6-4, 6-3, şi îl va întâlni în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, cap de serie 4, care a trecut în penultimul act de Alexander Zverev, favorit 2, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Novak Djokovic, victoria cu numărul 1000 a carierei

Liderul ATP a devenit al cincilea jucător care ajunge la 1.000 de victorii în Era Open, după Jimmy Connors, Roger Federer, Ivan Lendl şi Rafael Nadal.

Aceasta va fi a douăsprezecea finală pe care Djokovic o va disputa la Foro Italico, unde a reuşit să se impună în 2008, 2011, 2014, 2015 şi 2020.

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, finala de la Roma

Sârbul va încerca să cucerească duminică al şaselea său trofeu pe zgura de la Roma, în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, care a dispus la rândul său în penultimul act, cu 4-6, 6-3, 6-3, de germanul Alexander Zverev, campionul olimpi

Reclamă

Tsitsipas, numărul cinci mondial, îşi poate lua revanşa în faţa lui Djokovic după eşecul suferit anul trecut în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, câştigată de sârb la capătul unei bătălii în cinci seturi. „Nole” conduce cu 6 victorii la 2 în duelurile cu jucătorul elen, pe care l-a învins în toate meciurile disputate pe zgură.

Novak Djokovic, uluit după ce a aflat că Boris Becker a ajuns la închisoare

Sârbul Novak Djokovic, liderul ATP, a transmis un prim mesaj după ce a aflat că Boris Becker a ajuns după gratii. Triplul campion de la Wimbledon a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul legat de falimentul personal.

“Mă doare sufletul pentru el. Este un prieten, prieten de mult timp, m-a antrenat trei-patru ani, este o persoană pe care o consider apropiată şi a contribuit mult la succesul carierei mele. Nu voi intra în detaliile verdictului, pentru că nu sunt în poziţia de a face asta, dar ca prieten sunt foarte trist pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu prea sunt multe de spus. Sper că va trece peste această perioadă şi că îşi va putea trăi viaţa atunci când va ieşi din închisoare nu ştiu dacă vom folosi cuvântul ‘normal’, pentru că viaţa este categoric diferită pentru oricine merge la închisoare, în special pentru o perioadă atât de lungă. Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el. Doar mă rog pentru el”, a spus Djokovic, potrivit Sky Sports.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și