Închide meniul

Oana Simion, dezvăluiri despre sacrificiile din tenis: „Nu mă aşteptam din partea ei!”

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 14:24

Oana Simion, dezvăluiri despre sacrificiile din tenis: „Nu mă aşteptam din partea ei!

Oana Simion, dezvăluiri despre sacrificiile din tenis

Oana Simion, în timpul unui meci/ Instagram Oana Simion

  • Oana Simion, dezvăluiri despre momentul inedit petrecut la un turneu de tenis

Oana Simion a făcut dezvăluiri despre sacrificiile din tenis. Jucătoarea din afara top 400 WTA participă la competiţii mici, la care premiile nu sunt consistente, şi astfel este nevoită să îşi împartă camera şi cu o altă colegă din circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Simion, 27 de ani, este o jucătoare româncă de tenis. Aceasta participă la turnee de tip ITF, ultimul fiind cel din Antalya, la care s-a oprit în calificări.

Oana Simion, dezvăluiri despre sacrificiile din tenis

Oana Simion a mărturisit că a fost nevoită să îşi împartă camera de hotel, atunci când se află în angrenajul unui turneu de tenis, şi cu alte sportive. Aceasta a dezvăluit că la o competiţie din luna octombrie, a stat în cameră cu o altă jucătoare, pe care ulterior a întâlnit-o în sferturile turneului respectiv.

Reclamă

„E tot timpul cazul meu (n.r.- să stea în cameră cu o altă jucătoare). Mi s-a întâmplat la Santa Margherita, în octombrie. Am stat în cameră cu Katharina Hobgarski și ne-am întâlnit în sferturile de finală. A fost o experiență frumoasă, ne-am încălzit împreună, e o jucătoare foarte bună și am discutat foarte mult despre tenis.

Chiar nu mă așteptam din partea ei, mie-mi place să vorbesc. Poți să ai experiențe frumoase. Cu Katharina am analizat meciul, dar se întâmplă destul de rar pentru că la fete e un pic diferit față de băieți. E mult mai multă tenisiune”, a declarat Oana Simion, la digisport.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Indian Wells! Victorie clară pentru româncă

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (83 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului de la Indian Wells, cu premii totale de 8.800.000 de dolari. Românca nu a avut emoții în duelul cu o jucătoare din afara Top 100 WTA, însă în turul secund va avea parte de un adversar dificil.

Sorana Cîrstea a învins-o în runda inaugurală de la Indian Wells pe sportiva Kimberly Birrell (Australia, 115 WTA), cu un scor categoric, 6-3, 6-2. Meciul a durat o oră şi 20 de minute.

În turul doi, Cîrstea va evolua contra sportivei americane Madison Keys, locul 20 mondial şi cap de serie 19.

Reclamă 4 / 0/3

Cele două jucătoare s-au mai duelat o singură dată, mai exact în 2019. Atunci, românca se impunea la turneul de la Madrid, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. În primul tur, viitoarea adversară a lui Cîrstea, Keys, a avut cale liberă și nu a evoluat niciun meci.

Pentru accederea în turul doi, Cîrstea va primi 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA, anunță news.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile