Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Emma Răducanu va participa la Transylvania Open! Campioana de la US Open poate avea un duel de cinci stele cu Simona Halep

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 14:19

OFICIAL | Emma Răducanu va participa la Transylvania Open! Campioana de la US Open poate avea un duel de cinci stele cu Simona Halep

Emma Răducanu

Profimediaimages

OFICIAL | Emma Răducanu va participa la Transylvania Open

Organizatorii Transylvania Open au făcut anunţul aşteptat de fanii români. După cum AS.ro v-a anunţat încă de ieri, Emma Răducanu s-a înscris pe lista de participare, iar prezenţa ei a fost anunţată oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj, la Transylvania Open! Tânăra de 18 ani va participa pentru prima dată la o competiție WTA în România, țara de origine a tatălui ei.

Transylvania Open WTA250 se​ anunță a fi o competiție de nivel înalt, cu jucătoare de top mondial! Favorita nr. 1 a turneului este dubla campionă de Grand Slam, Simona Halep”, se arată în comunicatul emis de Transylvania Open.

Emma Răducanu poate avea un duel de cinci stele cu Simona Halep

Emma Răducanu o va putea avea astfel adversară pe Simona Halep, cea care a acceptat deja invitaţia primită de la oraganizatorii turneului WTA, care are premii totale în valoare de 235.000 de dolari.

Reclamă

Simona Halep va fi principală favorită la Transylvania Open 2021. Cap de serie numărul doi va fi chiar Emma Răducanu, cea care a urcat până pe locul 22 în clasamentul mondial.

Tânăra de 18 este aşteptată cu braţele deschise la Cluj! „Simo” şi Emma se vor putea întâlni doar în finală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Emma Răducanu va participa la Transylvania Open
  • Campioana de la US Open poate avea un duel de cinci stele cu Simona Halep

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și