Închide meniul

Oficialii de la Roland Garros au anunţat de ce nu i-au oferit un wild card Simonei Halep: „Am simțit să favorizăm alte jucătoare”

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 16:11

Reclamă
Oficialii de la Roland Garros au anunţat de ce nu i-au oferit un wild card Simonei Halep: „Am simțit să favorizăm alte jucătoare

Oficialii de la Roland Garros au anunţat de ce nu i-au oferit un wild card Simonei Halep

Simona Halep, la Miami - Profimedia Images

Oficialii de la Roland Garros au anunţat care a fost motivul pentru care nu i-au oferit un wild card Simonei Halep, campioana din 2018 de la French Open. Amelie Mauresmo, directorul turneului de la Paris, a venit cu explicaţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decisiv a fost faptul că Simona Halep a fost pedepsită pentru dopaj, iar românca a scăpat doar de o parte din pedeapsă. Simo a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko.

Oficialii de la Roland Garros au anunţat de ce nu i-au oferit un wild card Simonei Halep

„Dacă Simona ar fi fost exonerată în apelul ei de la tribunalul sportiv, poate că am fi luat o altă decizie. Astăzi, ea nu a fost exonerată de pedeapsă. Am simțit să favorizăm alte jucătoare și sportive din Franța, unele mai tinere, mai degrabă decât Simona, având în vedere tot ce s-a întâmplat.

Mai era și Caroline Wozniacki, care făcuse o cerere. Acestea sunt alegeri foarte greu de făcut. Știm că provocăm dezamăgire și întotdeauna este dificil”, a spus Mauresmo, citată de eurosport.fr.

Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet și Jessika Ponchet sunt jucătoarele care au primit wild card la Roland Garros 2024. Ajla Tomljanovic și Sachia Vickery au primit invitaţii speciale.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins. Sportiva a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a explicat ce s-a întâmplat la duelul din primul tur al turneului menționat anterior.

Simona Halep a explicat, în postarea de pe rețelele de socializare, că durerea de genunchi a revenit la partida cu McCartney Kessler și că nu a mai putut continua duelul. Totodată, aceasta a dat asigurări că nu se va da bătută și va reveni, mai puternică, la următorul turneu.

„Ei bine, nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară.

Reclamă

Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram, cu 9 zile în urmă.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și