Închide meniul

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată: „E uimitor”

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2023, 17:22

Reclamă
Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată: E uimitor”

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată: „E uimitor”

Patrick Mouratoglou și Simona Halep / Profimediaimages

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată. Antrenorul francez a oferit o nouă reacție pe rețelele de socializare, după ce „Simo” a primit o suspendare de 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost suspendată pentru 4 ani, din cauza scandalului de dopaj. Anunțul oficial a fost făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi atacată la TAS.

Patrick Mouratoglou, un nou mesaj după ce Simona Halep a fost suspendată. Francezul i-a oferit un răspuns unui urmăritor

După comunicatul postat de ITIA, Patrick Mouratoglou a reacționat la vestea conform căreia Simona Halep a fost spuspendată pe rețelele de socializare. Ulterior, un urmăritor a oferit un comentariu la această postare prin care o acuza pe Simona Halep:

„Este amuzant. Sportivii sunt găsiți vinovați, dar niciodată nu iau vreo substanță în mod voluntar. Ești un sportiv de nivel înalt și trebuie să fii atent la aceste lucruri, asta nu face parte din meseria ta?!

Poate fi doar pentru că s-a dopat sau pentru că a ingerat ceva fără să știe, dar analizele de sânge sunt acolo. Cazul ei poate servi ca exemplu, dar este dificil să nu îți pui întrebări”, a notat urmăritorul respectiv.

Reclamă

Antrenorul francez a fost deranjat de aceste acuzații și a reacționat imediat, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

„E uimitor că faci acest timp de acuzații fără a cunoaște dosarul”, i-a transmis Patrick Mouratoglou respectivului urmăritor, prin intermediul rețelelor de socializare.

Suspendarea primită de Simona Halep ar urma să expire pe 6 octombire 2026, atunci când sportiva va avea 35 de ani. Astfel, cariera acesteia este în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

Patrick Mouratoglou, devastat după ce Simona Halep a primit suspendarea maximă

Patrick Mouratoglou anunţă că este devastat după ce Simona Halep a primit suspendarea maximă. Antrenorul Simonei a răbufnit când a aflat că românca a fost pedepsită extrem de dur. ITIA a anunţat că fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a fost suspendată 4 ani.

Francezul Mouratoglou a afirmat că decizia suspendării Simonei Halep pentru patru ani nu are nicio noimă pentru el, subliniind că este şocat şi că speră ca TAS să ia altă hotărâre.

„Este mare păcat! Am stat acolo pe durata întregii audieri şi această decizie nu are nicio noimă pentru mine! Sunt şocat şi sper că TAS, care este un tribunal independent, spre deosebire de cel care tocmai a pronunţat această hotărâre, va vedea adevărul”, a comentat Mouratoglou la postarea Simonei Halep, în care anunţă că va face apel la decizia tribunalului independent de a o suspenda patru ani, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și