Închide meniul

Patrick Mouratoglou va continua să fie antrenorul Simonei Halep: ”Atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 23:40

Patrick Mouratoglou va continua să fie antrenorul Simonei Halep: ”Atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc”

Patrick Mouratoglou va continua să fie antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou și Simona Halep, la Toronto / Profimedia Images

Patrick Mouratoglou va continua să fie antrenorul Simonei Halep, chiar dacă sportiva noastră a fost suspendată provizoriu din circuitul feminin, după ce a fost prinsă dopată cu Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona va pierde clasamentul ținând cont că nu a mai jucat niciun meci oficial de la US Open 2022. Chiar și așa, Patrick Mouratoglou alege să rămână antrenorul lui Simo.

Patrick Mouratoglou va continua să fie antrenorul Simonei Halep

”Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Mouratoglou, citat de hotnews.ro.

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial. Procesul ei a fost amânat în trei rânduri, dar ea va continua să lupte.

Patrick Mouratoglou: ”Simona își va pierde toate punctele”

Mouratoglou a explicat de ce crede că ITIA nu respectă regulamentul. Mai mult, faptul că a stat departe de jocurile oficiale o va afecta pe Simona, atât în clasament, cât și în plan mental.

Reclamă

”Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul pas în proces pentru ea este să fie în sfârșit audiată, pentru că vedem că ITIA amână constant acest lucru. De-abia apoi vom lua o decizie bazându-ne pe toate detaliile pe care le vom avea la momentul respectiv.

Mouratoglou: ”E unul dintre cele mai urâte episoade din ultimii 20 de ani”

În ambele cazuri (n.r. face referire și la „neregularitățile” din pașaportul biologic) avem experți care studiază toate informațiile și care vor trage o concluzie. Vorbim despre unii dintre cei mai buni experți din lume în domeniul lor.

Problema este că a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele (n.r. din clasamentul WTA). A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător.

Desigur că există mereu o explicație, dar eu nu o am. Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”, a mai spus Mouratoglou.

Recomandări
  • Simona Halep e suspendată provizoriu din octombrie 2022
  • Simona nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și