Închide meniul

Pete Sampras, omagiu pentru Roger Federer. Mesaj de la un colos la altul: „Ne va fi dor de tine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 16:55

Pete Sampras, omagiu pentru Roger Federer. Mesaj de la un colos la altul: „Ne va fi dor de tine

Pete Sampras, omagiu lui Roger Federer

Roger Federer şi Pete Sampras / Profimedia Images

Pete Sampras, câştigătorul a 14 turnee de Grand Slam, i-a adus un omagiu lui Roger Federer, care va juca, vineri, ultimul meci al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu de unde să încep aşa că o să încep chiar de la început. Când ne-am confruntat pentru prima dată, aveai doar 19 ani, erai un jucător promiţător, dar deja se vorbea mult despre tine. Am dus o mare luptă pe terenul central la Wimbledon, iar tu m-ai învins în cinci seturi (7-5 ​​în setul 5, în optimile de finală din 2001).

Pete Sampras, omagiu lui Roger Federer

Îmi amintesc că am părăsit terenul cu sentimentul că mi-am făcut treaba. Habar nu aveam că, douăzeci de ani mai târziu, vei avea 20 de titluri de Grand Slam, că vei fi numărul 1 ani de zile, că vei domina sportul nostru, de fapt, că vei face totul. Ne va fi dor de tine”, a spus Sampras.

La 41 de ani, Roger Ferderer şi-a anunţat retragerea din tenis, iar Laver Cup este ultima sa competiţie. Campionul elveţian va face pereche cu Rafael Nadal, la dublu, iar cei doi vor evolua contra americanilor Jack Sock şi Frances Tiafoe.

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis

Federer a lăsat să se înţeleagă, la câteva zile după anunţul cu privire la retragerea sa, că va rămâne aproape de lumea tenisului atunci când nu va mai concura în circuit, informează AFP.

Reclamă

“Nu ştiu exact ce îmi va rezerva viitorul, dar nu vreau să mă îndepărtez complet de un sport care mi-a dat totul”, a spus Federer pentru RTS.

El a mărturisit că s-a simţit uşurat după ce şi-a anunţat retragerea. El a precizat că a fost extrem de emoţionat, dar şi fericit că a făcut pasul.

“Genunchiul nu-mi dădea pace, progresul nu era suficient de bun, iar apoi am avut un rezultat nu foarte satisfăcător de investigaţie imagistică, astfel că mi-am spus că s-a terminat”, a explicat el.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și