Închide meniul

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis! Anunţul făcut de marele campion elveţian

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 10:44

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis! Anunţul făcut de marele campion elveţian

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis / Profimedia Images

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis! Federer a lăsat să se înţeleagă, la câteva zile după anunţul cu privire la retragerea sa, că va rămâne aproape de lumea tenisului atunci când nu va mai concura în circuit, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Nu ştiu exact ce îmi va rezerva viitorul, dar nu vreau să mă îndepărtez complet de un sport care mi-a dat totul”, a spus Federer pentru RTS.

Planurile lui Roger Federer după retragerea din tenis

El a mărturisit că s-a simţit uşurat după ce şi-a anunţat retragerea. El a precizat că a fost extrem de emoţionat, dar şi fericit că a făcut pasul.

“Genunchiul nu-mi dădea pace, progresul nu era suficient de bun, iar apoi am avut un rezultat nu foarte satisfăcător de investigaţie imagistică, astfel că mi-am spus că s-a terminat”, a explicat el.

În vârstă de 41 de ani, Roger Federer a anunţat săptămâna trecută că se va retrage din circuit după Laver Cup, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, la Londra.

Reclamă

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer

Fanii iau cu asalt Laver Cup, ultima competiție la care va participa Roger Federer, elvețianul anunțându-și retragerea în această săptămână. Biletele au ajuns să se vândă cu sume record pe site-uri de revânzare, oamenii dorind să fie martori la un moment istoric în tenis.

Roger Federer a luat decizia de a se retrage din tenis. Elvețianul are 20 de titluri de Grand Slam în palmares, opt dintre ele fiind cucerite doar pe iarba de la Wimbledon, acolo unde a scris istorie.

Roger Federer va fi prezent la Londra în weekend-ul viitor, pentru a participa la Laver Cup, competiție care aliniază la start două echipe. Elvețianul va face parte din Team Europe, alături de alte nume mari precum Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, un bilet pentru a asista la momentul în care Roger Federer va spune adio tenisului a ajuns să coste 15.000 de lire sterline, pe site-urile de revânzare, conform presei din Anglia. Sala în care se va desfășura evenimentul are o capacitate de 20.000 de locuri, iar oamenii au epuizat cu rapiditate biletele puse la dispoziție de către organizatori.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și