Închide meniul

Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea: „Ea a făcut greșeli, iar eu am început să cred!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 0:45

Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea: Ea a făcut greșeli, iar eu am început să cred!”

Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea

Petra Kvitova / Profimedia

Petra Kvitova a oferit prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea. Jucătoarea din Cehia a explicat cum a reușit să revină în meci, deși sportiva noastră a condus cu 5-2, în primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru câștigarea trofeului de la Miami, Petra Kvitova se va duela în marea finala cu Elena Rybakina.

Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea: „Ea a făcut greșeli, iar eu am început să cred!”

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge în finală, dar știu că am un tenis cu care pot învinge pe oricine. Știu că Sorana a avut mai multe mingi de set, dar am încercat să pun returul în teren, asta a fost cel mai important. Ea a făcut greșeli și am început să cred. Am mai întors câteva seturi aici în turneu și am crezut în mine. 

Am jucat de 2 ori cu Rybakina (n.r. adversara din finală). Ea este favorită, joacă foarte bine, dar sunt pregătită pentru finală, voi da tot ce am mai bun”, a declarat Petra Kvitova la finalul meciului cu Sorana Cîrstea, potrivit digisport.ro.

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, după ce a ajuns până în semifinale la turneul de la Miami. Salt impresionant în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a câştigat o sumă importantă de bani după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Miami. După un parcurs impresionant, Sorana Cîrstea a ratat calificarea în finală, după ce a fost învinsă de Petra Kvitova, scor 7-5, 6-4.

Reclamă

Parcursul de senzaţie al Soranei Cîrstea la turneul de la Miami s-a oprit în semifinale. Sorana a pierdut pentru a 7-a oară în carieră în faţa Petrei Kvitova.

Pentru performanţa de la Miami, Sorana Cîrstea va primi suma de 352.635 de dolari, dar şi 390 de puncte în clasamentul WTA. Până să ajungă în semifinale la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Pe lângă lovitura financiară, Sorana Cîrstea dă una şi pe plan sportiv. După parcursul de la turneul de la Miami, Sorana Cîrstea va face un sal de 33 de locuri în clasamentul WTA. Astfel, de pe locul 74, Sorana va fi pe locul 41 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea semifinalei cu Petra Kvitova, Sorana Cîrstea era mulţumită de jocul său.

”Am așteptat de ceva timp aceste rezultate care au început să apară. Sunt foarte pregătită, probabil că joc cel mai bun tenis al vieții mele. Sunt bine și pe plan personal. Iubesc ce fac și cât timp mă voi distra și voi avea rezultate, voi fi aici.

Sunt mulțumită pentru că am muncit foarte mult din octombrie, de când am început să lucrez cu Thomas (n.r. – Johansson). A fost multă muncă, pe teren și în afara lui. Au fost primele turnee în care rezultatele nu apăreau. Începi să ai dubii, dar acum sunt liniștită pentru că tot ce muncim merge și mi-am găsit jocul și sunt foarte fericită”, spunea Sorana Cîrstea pentru Tennis Channel.

Recomandări
  • Petra Kvitova, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea
  • „Ea a făcut greșeli, iar eu am început să cred!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și