Închide meniul
VIDEO

Prima apariţie a lui Novak Djokovic după scandalul uriaş din Australia! Fanii s-au strâns deja la hotelul unde este cazat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 10:36

Prima apariţie a lui Novak Djokovic după scandalul uriaş din Australia! Fanii s-au strâns deja la hotelul unde este cazat

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia

Profimediaimages

Mai mulţi fani ai lui Nole s-au adunat în faţa hotelului, iar acesta a apărut la geamul camerei sale, de unde le-a mulţumit oamenilor printr-un gest făcut cu mâinile, prin care a imitat o inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, după apelul de azi al sârbului, decizia va rămâne aceeaşi şi Djokovic va fi expulzat din Australia, ţară în care 95% din popolaţie este vaccinată. Chiar şi în aceste condiţii, australienii au motive să se teamă, ei înregistrând peste 71.000 de cazuri, după ultimele raportări.

Rafael Nadal l-a atacat pe Novak Djokovic

Rafael Nadal, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai fair-play jucători din circuit, a avut un atac neaşteptat la adresa lui Novak Djokovic. Asta după ce sârbul a provocat un scandal uriaş, după ce a vrut să joace nevaccinat la Australian Open.

Nadal a găsit uşor varianta prin care rivalul său putea evolua la Antipozi. Dacă s-ar fi vaccinat, ar fi eliminat orice dubiu şi ar fi avut şansa să ajungă primul la 21 de Grand Slam-uri câştigate în carieră.

Reclamă

„Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect?”, a spus Nadal, conform cunoscutului jurnalist Ben Rothenberg.

Novak Djokovic a făcut apel după ce i-a fost anulată viza de Australia

Novak Djokovic a făcut apel la decizia de anulare a vizei şi de expulzare din Australia. Cererea sa va fi examinată joi de judecătorul din Melbourne, Anthony Kelly.

Pe de altă parte, în noiembrie 2021, Tennis Australia (forul australian de tenis care se ocupă de Australian Open) a primit două scrisori de la guvernul federal în care se spunea că o persoană nevaccinată care a contractat Covid-19 în ultimele şase luni, aşa cum ar fi cazul lui Novak Djokovic, nu poate intra în Australia fără a sta în carantină

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit The Age, două scrisori au fost trimise lui Craig Tiley, directorul Australian Open, pe 18 şi 29 noiembrie. Prima de către prim-secretarul departamentului de sănătate, Lisa Schofield, care a indicat că „persoanele care au contractat anterior Covid-19 fără să fi primit o doză de vaccin nu sunt considerate a fi complet vaccinate” şi li s-ar refuza „o intrare în teritoriu”. fără carantină, chiar dacă ar fi primit o scutire de vaccinare străin㔑.

Unsprezece zile mai târziu, însuşi ministrul Sănătăţii, Greg Hunt, i-a scris lui Tiley, amintindu-i că „poliţia de frontieră australiană a sfătuit ca oamenii să fie complet vaccinaţi, aşa cum este definit de ATAGI (Australian Technical Advisory Group on Immunization) pentru a putea intra în Australia fără carantină”.

Şi a adăugat: „Pot confirma că persoanele care au contractat Covid-19 în ultimele şase luni, care încearcă să intre în Australia din străinătate şi care nu au primit două doze de vaccin recunoscut nu sunt considerate pe deplin imunizate”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și