Închide meniul

Prima lovitură încasată de Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj! Campioana noastră a pierdut contractul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 14:57

Prima lovitură încasată de Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj! Campioana noastră a pierdut contractul

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat care este prima lovitură încasată de Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj. Campioana noastră trebuia să joace la turneul demonstrativ World Tennis League, de la Dubai, în perioada 19-24 decembrie. Între timp, organizatorii competiției din Emiratele Arabe Unite au șters-o de pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se află în cea mai neagră perioadă a carierei. Jucătoarea din Constanța a fost găsită dopată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA, în rândul sportivilor.

Prima lovitură încasată de Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj!

„Simo” riscă să fie suspendată până la 4 ani, dacă nu va reuși să demonstreze că n-a consumat în mod voluntar substanța respectivă.

Între timp, a sosit prima lovitură primită de Simona Halep, la nivelul contractelor. Sportiva de 31 de ani urma să participe la turneul demonstrativ World Tennis League, din luna decembrie. Între timp, organizatorii din Dubai au anunțat cum arată echipele mixte care vor juca la ediția din 2022, iar Simona nu se află pe listă.

Cele 4 echipe de la World Tennis League:

Reclamă

Totuși, Simona Halep rămâne în cărți pentru participarea la alt turneu demonstrativ, programat tot în decembrie. Dubla campioană de Grand Slam este în continuare pe listă la Africa Cares, competiție care se va desfășura în perioada 3-4 decembrie, la Johannesburg.

Simona Halep, susținută la tribunal! Cine sunt primii doi oameni care vor depune mărturie în favoarea ei

Simona Halep va fi susținută la tribunal, în scandalul de dopaj. Campioana noastră a fost testată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA, în rândul sportivilor. „Simo” își va căuta dreptatea la tribunalul londonez Sport Resolutions, unde va încerca să demonstreze că n-a consumat substanța respectivă în mod intenționat.

Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj în această săptămână. Sportiva din Constanța are la dispoziție 20 de zile să își demonstreze nevinovăția, pentru a obține o suspendare redusă. Pedeapsa maximă este de 4 ani de excludere din tenisul profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep își va căuta dreptatea prin intermediul Sport Resolutions, o agenție din Londra care se ocupă de litigiile din sport. Potrivit Prosport, primii doi martori care vor depune mărturie în favoarea dublei campioanei de Grand Slam vor fi doi foști membri din staff-ul său: Darren Cahill, fostul său antrenor, și Theo Cercel, fostul său preparator fizic.

Halep a fost antrenată de australianul Darren Cahill timp de 6 ani. Cei doi au încheiat colaborarea în toamna anului 2021. Ulterior, în această primăvară, „Simo” a anunțat că va lucra alături de francezul Patrick Mouratoglou. De-a lungul ultimelor luni, Simona Halep a renunțat la mai multe persoane din staff-ul său, printre care și preparatorul fizic Theo Cercel.

Cercel era cel care avea grijă ca Simona Halep să consume suplimentele potrivite pentru a fi în formă maximă pe teren. După plecarea lui, campioana noastră s-a bazat pe serviciile membrilor din staff-ul lui Patrick Mouratoglou.

Recomandări
  • Prima lovitură încasată de Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj
  • Campioana noastră a pierdut contractul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și