Închide meniul

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a ajuns în Australia. Ce i-a transmis lui Darren Cahill înaintea carantinei de 14 zile

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 14:35

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a ajuns în Australia. Ce i-a transmis lui Darren Cahill înaintea carantinei de 14 zile

profimediaimages

Simona Halep, fericită că a revenit în Australia

  • Simona Halep a ajuns în Australia
  • Ea va sta 14 zile în carantină

Simona Halep a stat două zile pe drumuri. Ea a plecat din România, marţi, şi a ajuns abia joi în Australia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Îmi încep carantina în frumosul oraş al lui Darren"

Simona Halep va efectua carantina în Adelaide, oraşul antrenorului Darren Cahill.

"Sunt foarte fericită că am ajuns în Australia. Mulţumesc foarte mult Tennis Australia şi tuturor celor care au ajutat. Îmi încep carantina în frumosul oraş al lui D (n.r. – Darren), Adelaide", a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe contul de Twitter.

Reclamă

Unul dintre răspunsuri a venit chiar din partea organizatorilor primului turneu de Grand Slam al anului. "Bine ai revenit în Australia, Simona", au scris aceştia.

Reclamă

Programul Simonei Halep în Australia

Simona Halep face parte dintr-un grup restrâns de sportivi care vor efectua carantina la Adelaide. Acolo, a doua jucătoare a lumii va participa şi la un turneu demonstrativ. 

Timp de două săptămâni, Halep va avea voie să iasă din hotel doar cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Ea va debuta oficial în noul sezon în turneul WTA 500 care va avea loc la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie. Apoi, va juca la Australian Open, care va începe pe 8 februarie, tot la Melbourne.

Simona Halep i-a dus dorul lui Darren Cahill

Simona Halep nu a câştigat niciodată Australian Open. Cel mai mai aproape de succes a fost în 2018, când a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

Reclamă 4 / 0/3

"Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită pentru orice

(…) La început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. – Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim", a spus Halep, la plecarea din România.

  • Diana Bulimar este invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.as.ro/live

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”