Închide meniul

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open 2022! ”Voi munci să fiu mai bună pentru un alt meci de trei ore pe care îl vom avea când ne vom întâlni din nou”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 9:50

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open 2022! ”Voi munci să fiu mai bună pentru un alt meci de trei ore pe care îl vom avea când ne vom întâlni din nou”

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open 2022

Getty Images

După ce Cornet a lăudat-o la interviul de pe teren, a venit rândul dublei câștigătoare de Grand Slam să o laude pe jucătoarea de 32 de ani, prezentă pentru prima oară în sferturile de finală ale unui turneu major.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ai fost mai puternică azi. Tot respectul pentru tine. Bucură-te! Voi munci să fiu mai bună pentru un alt meci de trei ore pe care îl vom avea când ne vom întâlni din nou”, a scris Simena, pe contul de Instagram.

Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Reacția lui Alizet după victoria cu Simona

Alize Cornet a folosit cuvinte uriașe la adresa Simonei Halep după victoria uriașă de la Australian Open. ”O admir atât de mult, e un model pentru mine”, a spus jucătoarea de 32 de ani.

”Bătălia pe care am avut-o cu Simona azi, cu această căldură, după 30 de minute, ambele muream pe teren. Am continuat să jucăm două ore și jumătate. Am dat totul. Felicitări, Simona!

Reclamă

Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Cornet: ”O admir pe această jucătoare atât de mult”

Știu că s-a chinuit mult și o admir pe această jucătoare atât de mult. Este o adevărată luptătoare. Este un exemplu pentru mine. S-o bat azi și să ajung în primul meu sfert de finală la un Grand Slam este un vis împlinit. Nu mai știu ce să zic. Este magic.

Nu e niciodată târziu să încerci din nou. Nu m-am mai gândit la căldură după 30 de minute. Nu aveam o viziune clară a lucrurilor. Dar m-am gândit că în cealaltă parte a fileului, nici Simona nu se simte mai bine decât mine. Echipa mea m-a ajutat foarte mult și știu că și voi, fanii, v-ați simțit bine. De aceea am continuat să joc tenis”, a spus Cornet, în interviul acordat pe teren.

Australian Open 2022 | Alize Cornet a plâns în hohote după victoria emoționantă cu Simona Halep

Alize Cornet a făcut un meci uriaș în fața Simonei Halep, pe care a învins-o în trei seturi, în optimile de la Australian Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Alize Cornet a început să plângă. A venit repede la fileu pentru a se îmbrățișa cu Simona, după care s-a așezat pe scaun și a plâns în hohote.

Presiunea a fost una uriașă pentru Alize Cornet. Victoria cu 6-4, 3-6, 6-4 i-a adus o primă calificare în sferturile de finală ale unui Grand Slam în cele 63 de participări.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și