Închide meniul

Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Cornet, cuvinte uriașe la adresa Simonei Halep: ”După 30 de minute, ambele muream pe teren. O admir pe această jucătoare atât de mult”

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 8:46

Reclamă
Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Cornet, cuvinte uriașe la adresa Simonei Halep: ”După 30 de minute, ambele muream pe teren. O admir pe această jucătoare atât de mult”

Reacţii după meciul maraton al Simonei Halep

Getty Images

”Bătălia pe care am avut-o cu Simona azi, cu această căldură, după 30 de minute, ambele muream pe teren. Am continuat să jucăm două ore și jumătate. Am dat totul. Felicitări, Simona!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Cornet: ”O admir pe această jucătoare atât de mult”

Știu că s-a chinuit mult și o admir pe această jucătoare atât de mult. Este o adevărată luptătoare. Este un exemplu pentru mine. S-o bat azi și să ajung în primul meu sfert de finală la un Grand Slam este un vis împlinit. Nu mai știu ce să zic. Este magic.

Nu e niciodată târziu să încerci din nou. Nu m-am mai gândit la căldură după 30 de minute. Nu aveam o viziune clară a lucrurilor. Dar m-am gândit că în cealaltă parte a fileului, nici Simona nu se simte mai bine decât mine. Echipa mea m-a ajutat foarte mult și știu că și voi, fanii, v-ați simțit bine. De aceea am continuat să joc tenis”, a spus Cornet, în interviul acordat pe teren.

Australian Open 2022 | Alize Cornet a plâns în hohote după victoria emoționantă cu Simona Halep

Alize Cornet (32 de ani) a făcut un meci uriaș în fața Simonei Halep, pe care a învins-o în trei seturi, în optimile de la Australian Open 2022.

La finalul partidei, Alize Cornet a început să plângă. A venit repede la fileu pentru a se îmbrățișa cu Simona, după care s-a așezat pe scaun și a plâns în hohote.

Reclamă
Reclamă

Presiunea a fost una uriașă pentru Alize Cornet. Victoria cu 6-4, 3-6, 6-4 i-a adus o primă calificare în sferturile de finală ale unui Grand Slam în cele 63 de participări.

În faza următoare, franţuzoaica va evolua cu americanca Danielle Collins, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 27. Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și