Închide meniul

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită: „Nu voi da înapoi”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 17:55

Reclamă
Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită: „Nu voi da înapoi

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită

Simona Halep, nervoasă în timpul unui meci / Profimediaimages

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită. Românca urmează să facă apel la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a trimis un mesaj jurnalistului american Jon Wertheim de la Sports Illustrated.

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită

Halep are dreptul să facă apel la TAS și își va exercita acest drept. De-a lungul istoriei, TAS a mai tăiat din pedepsele impuse jucătorilor de tenis, dar are dreptul să mărească pedeapsa în baza dovezilor.

Va fi interesant de văzut dacă ITIA va juca dur și va reitera recomandarea pentru o suspendare de șase ani.

Zilele trecute am primit mesajul acesta din partea lui Halep: ‘Nu voi da înapoi. Vreau să îmi spăl reputația și să mă întorc pe teren’”, a scris jurnalistul american Jon Wertheim despre Simona Halep şi mesajul pe care i l-a trimis aceasta.

Reclamă

Ion Ţiriac, o nouă reacţie furibundă după suspendarea primită de Simona Halep: „N-a avut nevoie să dea cu dreapta mai bine!”

Ion Ţiriac a avut o nouă reacţie furibundă, după suspendarea primită de Simona Halep. Fostul tenismen a sfătuit-o pe româncă să-i dea în judecată pe cei de la ITIA, care i-au acordat pedeapsa maximă de patru ani.

Simona Halep va face apel la TAS, după suspendarea primită de patru ani. Aceasta este pedeapsa maximă pe care cei de la ITIA o pot acorda unui sportiv, într-un proces de dopaj.

Ion Ţiriac a avut un discurs fără menajamente, despre situaţia Simonei Halep. Fostul tenismen nu înţelege cum românca a fost depistată dopată şi „bagă mână în foc” pentru nevinovăţia acesteia.

De asemenea, Ion Ţiriac a mai declarat că suspendarea de patru ani îi distruge viaţa Simonei Halep, pe care o sfătuieşte să ia măsuri drastice împotriva celor de la ITIA, şi să meargă chiar până în instanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională”

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, conform orangesport.ro.

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS. Un expert în cazuri de dopaj a lansat un scenariu sumbru, după ce românca a decis să conteste decizia celor de la ITIA. Richard Ings, un fost şef al programului de antidoping al ATP, a dezvăluit ce o aşteaptă pe Halep la Tribunalul de la Lausanne.

Richard Ings a dezvăluit că procesul Simonei Halep va fi reluat de la zero la TAS, şi românca va putea fi judecată diferit, în încercarea de a dovedi faptul că nu a consumat în mod voit Roxadustat.

„Bazându-mă pe decizia detaliată, a fost norocoasă că a primit o suspendare de doar patru ani.

Reclamă

Acolo (n.r. la TAS), cazul va fi reaudiat, o judecată diferită este posibilă, inclusiv o majorare a pedepsei”, a declarat Richard Ings, în podcastul lui David Low.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și