Închide meniul
VIDEO

Primele imagini cu Simona Halep și Patrick Mouratoglou la antrenament, după ce au oficializat colaborarea. „Simo”, în revenire de formă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 14:47 / Actualizat: 8 aprilie 2022, 17:15

Primele imagini cu Simona Halep și Patrick Mouratoglou la antrenament, după ce au oficializat colaborarea. „Simo, în revenire de formă!

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep / Instagram Simona Halep

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au început joi una dintre cele mai tari colaborări din tenisul mondial. Aflată pe locul 20 WTA, românca de 30 de ani va fi antrenată de cel care a ajutat-o pe Serena Williams să câștige nu mai puțin de 10 turnee de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” tocmai a fost filmată antrenându-se sub stricta supraveghere a lui Mouratoglou, la baza pe care acesta o deține. Imaginile au fost postate, pe rețelele sociale, de un tânăr jucător de tenis.

Simona Halep a început antrenamentele cu Patrick Mouratoglou

View this post on Instagram


A post shared by Jacques Rupe (@jacquesplaystennis)

Foarte entuziasmată pentru un nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep, pe contul de Twitter, după anunţul răsunător.

Reclamă

Şi eu sunt foarte entuziasmat”, a fost replica lui Patrick Mouratoglou la postarea Simonei, din mediul online. Cei doi sunt așteptați la turneul WTA 1000 din Madrid, acolo unde campioana nostră a fost trecută pe lista participantelor.

Halep este gata să revină după ce s-a accidentat în America. A fost nevoită să se retragă de la Miami Open din cauza unor probleme medicale la coapsa stângă, dar acum pare a se simți mult mai bine. Simona Halep s-a impus în două rânduri la Madrid, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi două finale, în 2014 şi 2019.

Mouratoglou a anunțat care este noul obiectiv al Simonei

Francezul a anuțat ce obiective a stabilit împreună cu campioana noastră. Dacă Simo spunea că vrea să revină în top 10 WTA, antrenorul ei vrea să o readucă pe româncă în elita tenisului. Toți ochii sunt ațintiți pe Simona Halep și Patrick Mouratoglou.

Reclamă 4 / 0/3

Scopul este ca în ziua în care își anunță retragerea să își spună: ‘Am făcut maximum, tot ceea ce aș fi putut face’. Halep a fost numărul 1, a câștigat Grand Slam-uri. Nu există niciun motiv pentru care nu ar putea să facă toate astea din nou. Ea este o campioană. De asemenea, simt că are o marjă mare de îmbunătățire în multe aspecte și încă îi este foarte foame de performanța. Cred că este o bază fantastică pentru a construi ceva și cu scopul de a face cel puțin la fel de bine ca înainte.

Patrick Mouratoglou, încântat deja de colaborarea cu Halep

Nu cred că ar trebui să punem limite. Îmi doresc întotdeauna să mă uit la fiecare detaliu și să îmbunătățesc fiecare detaliu care cred că poate fi îmbunătățit, fie că este din punct de vedere fizic, mental, tehnic sau tactic. Așa că am analizat deja o mulțime de lucruri, de la pregătirea ei fizică, la joc în general și la antrenamente. Sunt multe lucruri pe care le văd și cred că putem face mai bine. Și ea are aceeași viziune.

Sincer, conexiunea a fost foarte rapidă. Aș spune că primele două ore am discutat, da. Uneori simți imediat legătura. Uneori durează mult. În cazul Simonei, a fost instantaneu, într-adevăr. După cum am spus, este super inteligentă și, de asemenea, super sensibilă și a fost foarte deschisă cu mine. Deci a fost ușor, într-un fel. Mi-a făcut munca mai ușoară, fiind deschisă și dându-mi sentimentul că este dispusă să lucreze și să se angajeze pe deplin în ceea ce vom face”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit tennismajors.com.

Recomandări
  • Simona Halep se antrenează alături de Patrick Mouratoglou
  • „Simo” este așteptată să joace la Madrid Open, turneu programat între 28 aprilie și 7 mai

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și