Închide meniul

Simona Halep, revenire de senzaţie! Campioana noastră se află pe lista participantelor de la Madrid, turneu pe care l-a câştigat de două ori

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 11:37 / Actualizat: 6 aprilie 2022, 21:21

Simona Halep, revenire de senzaţie! Campioana noastră se află pe lista participantelor de la Madrid, turneu pe care l-a câştigat de două ori

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017

Profimedia

Simona Halep este gata pentru revenirea de senzaţie, după accidentarea suferită în America. Campioana noastră se află pe lista participantelor la turneul de categorie WTA 1000 de la Madrid. „Simo” s-a impus de două ori la competiţia din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări la coapsa stângă, dar este pregătită să revină în forţă pe teren. „Simo” este aşteptată la Madrid Open.

Simona Halep, revenire de senzaţie

Organizatorii de la Madrid au anunţat că sportiva noastră se află pe lista participantelor. Simona Halep s-a impus în două rânduri la Madrid, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi două finale, în 2014 şi 2019.

Emma Răducanu, Karolina Pliskova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Barbora Krejcikova, Petra Kvitova, Leylah Fernandez și Cori Gauff sunt alte nume importante aşteptate la Madrid Open.

Unde se recuperează Simona Halep după problemele de la Miami Open

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Campioana noastră trebuia să joace în turul al doilea cu Daria Saville. Organizatorii turneului din Statele Unite au anunțat că Simo s-a retras din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

Reclamă

Revenită din SUA, Simona Halep se recuperează la Academia de Tenis a lui Patrick Mouratoglou. Simo a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la una dintre ședintele de terapie.„Mulțumesc pentru prima ședință de recuperare!”, a scris Simo.

În urma unui RMN, medicii au stabilit că Simona Halep are o ruptură la copsa piciorului stâng. Accidentarea o va ține departe de teren timp de trei săptămâni, urmând ca sportiva noastră să rateze și turneul de la Charleston, precum și meciurile de FED Cup.

Simona Halep: „Am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng!”

“Salutare! În timp ce mă antrenam ieri la Miami am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng. M-am chinuit cu întinderea încă din semifinala de la Indian Wells și am sperat că îmi voi reveni, dar am fost să fac un RMN aseară și, din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură.

Reclamă 4 / 0/3

Corpul meu are nevoie de timp ca să se vindece și, drept urmare, nu voi participa la vreo competiție în următoarele trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau o decizie grea pentru a nu merge la Miami, Charleston și FED Cup.

Chiar dacă veștile pe care le împărtășesc sunt foarte dezamăgitoare, îmi păstrez încrederea din începutul excelent de an și sunt motivată să fac tot ce pot pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu din momentele bune și rele. Simo”, a transmis Simona Halep, pe rețelele sociale.

Recomandări
  • Simona Halep, revenire de senzaţie
  • Campioana noastră se află pe lista participantelor de la Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și