Închide meniul

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 22:31

Reclamă
Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup!

Profimedia

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup, turneu care va avea loc în perioada 20-22 septembrie, la Berlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul nu a mai apărut în competiţie de la 31 iulie şi înfrângerea sa la dublu în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice alături de Carlos Alcaraz (şi-a anunţat retragerea de la US Open la 7 august).

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup!

„Sunt foarte dezamăgit, dar aceasta este o competiţie de echipă, iar pentru a ajuta cu adevărat echipa europeană, trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru ei.

Iar în acest moment, există alţi jucători care pot contribui mai mult. Aşteptam cu nerăbdare să fiu alături de coechipierii mei şi să mă reîntâlnesc cu Björn (Borg) pentru ultimul său an în calitate de căpitan”, a explicat el într-un comunicat de presă emis de organizatori, notează news.ro.

Nadal, aflat săptămâna aceasta pe locul 154 în clasamentul ATP, şi-a asigurat de asemenea partenerii că îi va încuraja „de la distanţă”, dar nu a dat detalii despre programul pentru următoarele săptămâni.

Reclamă
Reclamă

Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer

Toni Nadal a fost întrebat cine este GOAT-ul din tenis, între cei trei mari care au dominat ultimele decenii, Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Roger Federer.

Cel mai cunoscut unchi din tenisul mondial, care acum are o funcţie importantă la Academia Rafael Nadal, a admis că Nole este numărul 1, cifrele fiind de partea super-campionului sârb. Toni a fost însă fascinat de jocul lui Roger Federer şi susţine că Nadal ar fi fost numărul 1 all time, dacă nu ar fi avut atâtea accidentări.

„Cel care a jucat cel mai bun tenis este Roger Federer. Cel mai bun este Novak Djokovic. El a câştigat cele mai multe trofee. Cine putea fi cel mai bun fără accidentări?

Reclamă

Nepotul meu, Rafa, dar el a suferit prea multe accidentări. La final, cel mai bun este Djokovic, dar, în opinia mea, ce am văzut pe teren când juca Federer, nimeni nu a mai făcut aşa ceva!”, a spus Toni Nadal, citat de welovetennis.fr.

Statistica susţine analiza lui Toni, legată de accidentările lui Rafa: ibericul a ratat 18 turnee de Grand Slam. Ţinând cont că Nadal a câştigat unul din trei Grand Slam-uri la care a participat, el putea să mai aibă cel puţin 5 trofee, fără desele accidentări.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și