Închide meniul

Rafael Nadal, anunţ care le dă speranţe fanilor, înainte de meciul de la Roland Garros 2024, cu Alexander Zverev

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 17:42

Reclamă
Rafael Nadal, anunţ care le dă speranţe fanilor, înainte de meciul de la Roland Garros 2024, cu Alexander Zverev

Rafael Nadal, anunţ care le dă speranţe fanilor, înainte de meciul de la Roland Garros 2024, cu Alexander Zverev

Rafael Nadal, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Rafael Nadal a făcut un anunţ care le dă speranţe fanilor, înaint de meciul uriaş cu Alexander Zverev, de la Roland Garros 2024. Matadorul nu e sigur că se află la ultima ediţie a Openului francez şi şi-a lăsat o marjă pentru o retragere în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a picat la tragerea la sorţi a tabloului masculin cu favoritul 4, Alexander Zverev. Acesta va fi primul său adversar în tentativa care pare o misiune imposibilă de a câştiga al 15-lea trofeu la Roland Garros.

Rafael Nadal, anunţ care le dă speranţe fanilor, înainte de meciul de la Roland Garros 2024, cu Alexander Zverev

„Este ăsta ultimul meu Roland Garros? Probabil că da, dar nu vreau să spun 100%. Nu vreau să închid ușa. Acest loc este magic pentru mine. S-ar putea să spun ‘da’ peste câteva luni, dar acum mă simt mai bine decât în urmă cu o lună și jumătate.

Mă bucur de tenis și mă simt competitiv la antrenamente. Pot juca împotriva oricui și nu mă simt mai rău decât alții. Asta îmi dă speranță. Am progresat încă de la Roma, mai ales în ceea ce privește mișcarea. Pot alerga fără restricții acum.

Nu sunt neliniştit, sunt concentrat să încerc să joc. Poate voi repeta dezastrul de la Roma, dar în mintea mea îmi voi da șansa de a fi competitiv aici. Răspunsul îl vom afla luni”, a declarat Rafael Nadal.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024. Chiar dacă a disputat doar 11 meciuri oficiale în acest sezon, Rafa e văzut pornind cu prima şansă pentru cele 14 titluri de la Paris, un record absolut pe zgură.

Bookmakerii nu sunt de aceeaşi părere. Nadal e al şaptele favorit, speciliştii oferindu-i o cotă de 20 la adjudecarea trofeului. Primul la acest capitol este Carlos Alcaraz (3), el fiind urmat de Novak Djokovic (3.75) şi de Jannik Sinner (5).

Anul acesta este mai deschis ca oricând. Casper Ruud este cu siguranță unul dintre cei cinci jucători care sunt candidați la victorie. Îi mai avem pe Alexander Zverev, Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas – toți jucătorii care au câștigat un turneu important pe această suprafață în acest an.

Reclamă

Dar când vorbești despre Roland Garros și Nadal este acolo, el este întotdeauna cel mai mare favorit pentru mine. După tot ceea ce a făcut pe terenurile de la Roland Garros, este normal, cu tot respectul, să îl pun ca fiind cel mai mare favorit”, a spus Djokovic, conform eurosport.ro.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și