Închide meniul

Rafael Nadal cere sancțiuni dure în tenis, după ce Alexander Zverev a făcut haos la Acapulco: ”Acest comportament trebuie sancționat într-un mod mai puternic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 14:00

Rafael Nadal cere sancțiuni dure în tenis, după ce Alexander Zverev a făcut haos la Acapulco: ”Acest comportament trebuie sancționat într-un mod mai puternic!”

Rafael Nadal cere sancțiuni dure în tenis

Profimediaimages

Rafael Nadal cere sancțiuni dure în tenis, după ce Alexander Zverev a făcut haos la Acapulco

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev, numărul 3 mondial la simplu, exclus din turneul de la Acapulco, din februarie, după comportamentul nesportiv la meciul său de dublu, a primit, marţi, două luni de suspendare din partea ATP, sancţiune care va fi aplicată doar în caz de recidivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt într-o poziţie dificilă. Sunt împărţit, pentru că am o relaţie bună cu Sasha, este o persoană care îmi place. Dar ştie că a greşit şi a recunoscut-o foarte repede. Ceea ce este bine.

Pe de altă parte, dacă nu suntem capabili să controlăm acest tip de comportament pe teren sau să găsim o modalitate de a-l sancţiona într-un mod mai puternic, atunci noi, jucătorii, putem avea un sentiment de neputinţă”, a spus spaniolul, citat de news.ro.

„Totuşi, ca în toate sporturile, trebuie să fim exemple pozitive pentru tinerii care ne urmăresc. Deci, pe de o parte, nu vreau ca Sasha să fie pedepsit, dar, pe de altă parte, aş dori să văd sancţiuni mai aspre pentru acest tip de comportament, pentru că astfel se va proteja sportul, oficialii şi pe toţi cei prezenţi la un meci”, a mai declarat Nadal.

Alexander Zverev a rupt tăcerea după ce a făcut haos la Acapulco şi a fost amendat drastic

Alexander Zverev a avut o primă reacţie, în faţa jurnaliştilor, după ieşirea grosolană pe carea a avut-o în timpul turneului de la Acapulco. Numărul 3 ATP a făcut haos la finalul meciului de dublu şi şi-a rupt racheta de scaunul arbitrului. L-a şi înjurat pe acesta şi a fost amendat drastic. A fost lăsat fără 87.000 de euro.

Reclamă

Dacă fac asta din nou, ei au dreptul să mă sancționeze. Așa merg lucrurile. Dacă fac asta din nou, înseamnă că nu am învățat nimic, corect? Cred că oricine în viață merită o a doua șansă, oricine face greșeli. Dar dacă repeți acele greșeli, înseamnă că nu înveți lecțiile.

Așa că dacă se întâmpla iar, ei trebuie să mă sancționeze. Dar eu voi face totul ca să nu se mai întâmple, nu doar anul viitor, ci în întreaga mea carieră. Pot garanta că nu voi mai reacționa în acest mod în cariera mea. A fost cu siguranță cea mai rău moment din viața mea, din cariera mea, în general„, a declarat Alexander Zverev, potrivit eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și