Închide meniul

Alexander Zverev a rupt tăcerea după ce a făcut haos la Acapulco şi a fost amendat drastic: „Dacă fac asta din nou, înseamnă că nu am învăţat nimic”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 15:39

Alexander Zverev a rupt tăcerea după ce a făcut haos la Acapulco şi a fost amendat drastic: „Dacă fac asta din nou, înseamnă că nu am învăţat nimic

Alexander Zverev, amendat după ieşirea golănească de la Acapulco

Profimediaimages

Jucătorul din Germania a fost şi suspendat pentru opt săptămâni, dar va sta în afara circuitului doar dacă va exista o recidivă în următorul an. Zverev le-a garantat jurnaliştilor că nu va mai avea niciodată o astfel de reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander Zverev a reacţionat, în faţa jurnaliştilor, după gestul teribil făcut la Acapulco

Dacă fac asta din nou, ei au dreptul să mă sancționeze. Așa merg lucrurile. Dacă fac asta din nou, înseamnă că nu am învățat nimic, corect? Cred că oricine în viață merită o a doua șansă, oricine face greșeli. Dar dacă repeți acele greșeli, înseamnă că nu înveți lecțiile.

Așa că dacă se întâmpla iar, ei trebuie să mă sancționeze. Dar eu voi face totul ca să nu se mai întâmple, nu doar anul viitor, ci în întreaga mea carieră. Pot garanta că nu voi mai reacționa în acest mod în cariera mea. A fost cu siguranță cea mai rău moment din viața mea, din cariera mea, în general„, a declarat Alexander Zverev, potrivit eurosport.ro.

Zverev se pregăteşte să revină în circuit. Este cap de serie numărul trei la Indian Wells şi va debuta direct în turul 2. Acolo va da peste câştigătorul meciului dintre Mikhail Kukushkin și Tommy Paul.

Alexander Zverev, amendat de ATP după ce şi-a ieşit din minţi la Acapulco

Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo. Alexander Zverev şi Marcelo Melo au fost învinşi, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, de echipa Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara (Marea Britanie/Finlanda), în primul tur al probei de dublu.

Reclamă

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și