Închide meniul

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 21:35

Reclamă
Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma

Foto: Profimedia

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros. Grand Slam-ul de la Paris va avea loc în perioada 28 mai – 11 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal nu a participat nici la celelalte turnee de zgură, el fiind accidentat încă de la Australian Open. De atunci a urmat un proces de recuperare, însă ibericul nu este încă pregătit pentru a juca la Roma.

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros

„Îmi pare tare rău să vă anunț că nu voi putea fi prezent la Roma. Știți cu toții cât mă doare să ratez încă un turneu care mi-a marcat cariera, dar și persoana. Vă mulțumesc pentru toată dragostea voastră și le sunt recunoscător fanilor italieni pentru sprijin.

Deși am observat o îmbunătățire a situației în ultimele zile, au fost multe luni în care nu m-am putut antrena la un nivel înalt, iar procesul de readaptare are timpii săi specifici. Nu am de ales decât să îi accept și să continui să muncesc”, a anunțat Rafael Nadal pe rețelele de socializare.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după ce a fost comparat cu Rafael Nadal: „Nu vreau să fiu înlocuitorul nimănui!”

Carlos Alcaraz a transmis un mesaj categoric, după ce a fost comparat cu Rafael Nadal. Tenismenul iberic de 20 de ani a declarat că nu vrea să fie înlocuitorul nimănui, dorind să-şi construiască propriul său drum în tenis.

Reclamă

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a insistat că nu este „înlocuitorul” lui Rafael Nadal, după ce a câştigat turneul de la Barcelona, al 9-lea titlu din palmares la doar 20 de ani.

„Nu vreau să fiu înlocuitorul nimănui”, a spus tânărul jucător, considerat cel mai serios candidat la succesiunea lui „Rafa” la Roland-Garros.

„Nu suntem aici pentru a lua locul nimănui, ci pentru a ne construi propria poveste”, a spus tânărul spaniol după demonstraţia sa de forţă împotriva grecului Stefanos Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost norocos să câştig titlul (la Barcelona) anul acesta şi anul trecut, când Rafa nu a fost prezent”, a spus Alcaraz, adăugând că „şi-a dorit întotdeauna să joace împotriva celor mai buni” şi exprimându-şi regretul că „nu a avut bucuria” de a-l avea pe Rafa în ultimii doi ani la Barcelona.

„Să sperăm că poate continua să joace mult timp şi că ne vom putea bucura de tenisul lui”, a menţionat Alcaraz, conform news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și