Închide meniul

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open: „Cea mai bună veste posibilă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2022, 13:11

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open: „Cea mai bună veste posibilă

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au o rivalitate uriaşă

Profimedia

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open. Spaniolul Rafael Nadal, care la începutul anului a câştigat Australian Open, a declarat că faptul că la ediţia următoare a competiţiei va participa şi Novak Djokovici este “cea mai bună veste posibilă”, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a primit viza şi participă la Australian Open 2023! Nole va beneficia de o viză care să îi permită participarea la Openul Australiei, programat între 16 şi 29 ianuarie 2023, la un an după expulzarea sa din această ţară, legată de absenţa vaccinării împotriva Covid, anunţă mass-media australiană, citată de AFP.

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open

Rafael Nadal, marele rival al sârbului, a salutat decizia autorităţilor din Australia.

Tenisul este întotdeauna mai bun atunci când pe teren sunt cei mai buni jucători. Ceea ce s-a întâmplat nu a făct bine sportului nostru. Însă aparţine trecutului. Roger (Federer) nu mai joacă, şi eu am ratat turnee de grand slam din cauza accidentărilor, anul trecut Novak nu a putut juca în Australia… A trecut totul. Acum, Novak va putea juca la Melbourne. Este cea mai bună veste posibilă. Mă bucur pentru el, pentru turneu şi pentru fani”, a spus Rafael Nadal, citat de news.ro.

Novak Djokovic va putea participa la Australian Open 2023

Guvernul australian a decis să-i acorde o viză lui Djokovic, campion la Australian Open de nouă ori (un record), au indicat postul de televiziune ABC şi alte surse media de la antipozi, fără alte precizări. Solicitaţi marţi de AFP, ministrul australian al Imigraţiei şi responsabilii Federaţiei australiene de tenis nu au comentat deocamdată acest anunţ.

Reclamă

Dar cazul părea să fie pe drumul cel bun în ultimele săptămâni, datorită schimbării guvernului din Australia, coaliţia conservatoare aflată la putere în momentul expulzării sârbului fiind înlocuită de atunci cu un cabinet de centru-stânga condus de laburistul Anthony Albanese.

Djokovic (35 ani), fost număr unu mondial, care participă în prezent la Turneul Campionilor de la Torino (Italia), s-a arătat încă precaut luni.

„Încă nu este nimic oficial. Aşteptăm. Ei (avocaţii săi) discută cu guvernul australian, asta e tot ce pot spune în acest moment”, a spus jucătorul sârb.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic, reţinut în Australia la începutul lui 2022

Luna trecută, directorul Australian Open, Craig Tiley, a indicat că a petrecut timp cu Djokovic şi a asigurat că jucătorul vrea să dispute primul turneu de Mare Şlem din 2023.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și