Închide meniul

Război în Ucraina | Dayana Yastremska, declaraţii uriaşe despre România. „Ne-au aşteptat oameni buni. Am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2022, 15:17

Război în Ucraina | Dayana Yastremska, declaraţii uriaşe despre România. „Ne-au aşteptat oameni buni. Am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit

Dayana Yastremska, în timpul unei conferinţe de presă

Profimedia Images

„Miercuri eram la Odesa. Seara a fost normală, dar dimineaţă ne-am trezit sub bombe. Nu realizam ce se întâmplă. Este tragic. Nu este film şi nici joc video. Am fost şocate. Am părăsit apartamentul pentru a ne ascunde într-o parcare subterană în timp ce bombele continuau să explodeze

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Dayana Yastremska, declaraţii superbe despre România

Traseul a durat patru ore pentru a ajunge la Dunăre, la frontiera cu România. Ne era frică de bombe şi să nu ne întâlnim cu tancurile ruseşti. Era o lungă coadă de maşini la frontieră şi am luat-o pe jos. Aici ne-am luat rămas bun de la părinţi, pentru că mama a rămas şi ea în cele din urmă în Ucraina.

De cealaltă parte a frontierei ne-au aşteptat oameni buni, care ne-au dat să bem şi să mâncăm, am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit. De abia la Bucureşti am putut lua avionul spre Lyon”, a spus Yastremska, aflată în Franţa, citată de eurosport.ro.

Război în Ucraina | Dayana Yastremska a fugit din calea războiului în România

Dayana Yastremska a fugit, împreună cu sora sa cea mică, din calea războiului din Ucraina. Acestea au reuşit să fugă din Odesa şi au ajuns în România. Părinţii lor au rămas, însă, în Ucraina.

„După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre„, a scris Dayana Yastremska pe Instagram, care are în palmares 3 titluri WTA. În 2021, Dayana a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanţi.

Reclamă

Război în Ucraina | Surorile Yastremska au intrat cu steagul Ucrainei pe teren

Dayana Yastremska și sora ei, Ivanna, au jucat la Lyon, după ce au fugit din Ucraina din cauza războiului. Cele două sportive au ajuns în România, după care au plecat în Franța.

La Lyon, cele două surori au pierdut meciul cu perechea formată din iberica Georgina Garcia-Perez și elvețianca Xenia Knoll, scor 2-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc.

Înaintea meciului, cele două surori au intrat pe teren cu steagul Ucrainei. De asemenea, ele au ieșit și pe străzile din Lyon la protest, tot înainte sa joace.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt mândră de sora mea mai mică, dar a fost greu să revin pe teren…”, a transmis Dayana Yastremska.

Citește și:
Recomandări
  • Dayana Yastremska, declaraţii superbe despre România
  • Yastremska participă la turneul de la Lyon

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și