Închide meniul

Reacția fermă a lui Ilie Năstase despre scandalul uriaș al lui Novak Djokovic: ”Eu nu m-aș fi suit în avion, n-aș fi riscat ce a riscat el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 11:45

Reacția fermă a lui Ilie Năstase despre scandalul uriaș al lui Novak Djokovic: ”Eu nu m-aș fi suit în avion, n-aș fi riscat ce a riscat el”

Ilie Năstase, promisiune incredibilă

Ilie Năstase/ Hepta

”Dacă nu i se permite să intre în țară, e și vina lui pentru toată această situație. Eu nu m-aș fi suit în avion, n-aș fi riscat ce a riscat el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase l-a criticat pe Novak Djokovic

Oficialii turneului i-au zis: «Hai, vino așa, poate găsim o dispensă». A riscat și uitați ce s-a întâmplat. Mi s-a părut dubios tot ce a făcut cu acel formular, pe care l-a completat altcineva.

Nu-l dai pe mâna altcuiva să-l completeze, nu știe ăla ce ai făcut tu în ultimele 14 zile. Dacă mie mi se spune că trebuie să fac ceva, înseamnă că așa trebuie să fac, cu toate că sunt cel mai bin din lume”, a spus Năstase, citat de gsp.ro.

Declarația lui Novak Djokovic după ce a pierdut procesul cu autoritățile din Australia

Novak Djokovic a făcut o scurtă declaraţie în care a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne, care a menţinut hotărârea ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei.

„Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi de la tribunal. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii în afară de acesta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open.

Reclamă

Respect hotărârea Curţii şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară. Nu îmi place că în ultimele săptămâni toată atenţia a fost îndreptată asupra mea şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc. Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu.

În cele din urmă, aş dori să mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul continuu. Toţi aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”, a declarat Djokovic.

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și