Închide meniul
NEWS ALERT

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a anunţat despărţirea şoc de Darren Cahill: „Nu se mai putea continua în felul acesta!”

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 14:55

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a anunţat despărţirea şoc de Darren Cahill: „Nu se mai putea continua în felul acesta!

Cristian Tudor Popescu, reacţie vehementă despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

MMA / Vlad Stan via Hepta

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Darren Cahill. Chiar dacă a părut o decizie şocantă, Cristian Tudor Popescu spune că se aştepta la o asemenea decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a anunţat despărţirea şoc de Darren Cahill

„Pentru mine nu este o surpriză, mă așteptam să se întâmple lucrul acesta, bine nu este că se despart Cahill și Halep, dar haideți să ne gândim cât de greu le-a fost amândurora în acești ani în care au realizat lucruri extraordinare împreună. Darren din Australia, Simona din România, fiecăruia i-a fost greu.

Lui Darren pentru că trebuia să fie plecat de acasă atâta vreme ca să fie alături de ea, Simona pentru că nu putea să aibă antrenorul lângă ea în toată perioada competițională și în general tot timpul, pentru că așa e bine să fie un antrenor.

Reclamă

Nu se mai putea continua în felul acesta. Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pur și simplu venise momentul să încheie această colaborare excepțională. Să vedem pe cine va alege Simona acum ca antrenor, dacă o să-l aleagă pe Adi Marcu, cred că va fi o alegere foarte bună.

Simte probabil nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul. Dar, pe de altă parte, ar putea în momentul de față să își ia chiar ea carnet de antrenor. A adunat atâta experiență, am văzut-o cum a jucat în ultima vreme chiar în condițiile unei accidentări nenorocite, și se vede la ea o maturitate remarcabilă în joc”, a spus Cristian Tudor Popescu la digisport.ro.

Reclamă

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Simona Halep și Darren Cahill au renunțat la colaborare și în 2019

La finalul anului 2018, Halep și Cahill au întrerupt colaborarea. Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat australianul. A ratat astfel șansa de a o vedea pe „Simo” cum devine campioană la Wimbledon, cu Daniel Dobre în lojă.

În cele din urmă, la finalul sezonului, Cahill a revenit alături de Simona. Cei doi au continuat să obțină performanțe uimitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Constănțeanca a ajuns să câștige nu mai puțin de 22 de trofee în carieră și să câștige peste 37 de milioane de dolari. În acest moment, ocupă locul 14 WTA. Cahill a lipsit de la nunta Simonei, motivul invocat fiind acela că va evita astfel să stea în carantină la Indian Wells, următorul turneu la care va participa jucătoarea de 29 de ani. Din păcate, cei doi au renunțat la colaborare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep