Închide meniul

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după declaraţiile Simonei Halep: „O nedreptate absolut ireparabilă”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2023, 13:25

Reclamă
Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după declaraţiile Simonei Halep: „O nedreptate absolut ireparabilă

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după declaraţiile Simonei Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu după declaraţiile Simonei Halep nu a întârziat să apară. Simo şi-a susţinut nevinovăţia, mărturisind că nu a luat niciodată, în mod voluntar, substanţe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a vorbit pentru prima dată public despre scandalul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. De atunci, românca nu a mai jucat niciun meci.

Reacţia lui Cristian Tudor Popescu, după declaraţiile Simonei Halep

„E firesc ceea ce spune Simona Halep, îi înțeleg supărarea, tristețea că acea comisie nu dă verdictul. O deranjează amânările. Am înțeles că ar putea să mai fie o amânare, să nu dea decizia pe 30 aprilie… O nedreptate absolut ireparabilă, dacă nu se hotărăște nici pe 30 aprilie, care nu poate fi explicată în niciun fel.

E corectă atitudinea Simonei. În continuare, însă, nu înțeleg, din ce spune ea, cum a ajuns acel Roxadustat în acel lot de suplimente alimentare. Vorbim de acel medicament folosit în spitale, în condiții absolut speciale, care ajunge în acel lot de suplimente alimentare… Până acum nu auzisem această apărare susținută de Simona, dar acum o spune chiar ea.

Când se dă decizia să se şi spună, dacă va fi repusă în dreptul de a juca sigur sunt lunile pe care le-a pierdut, cum a apărut contaminarea, că pe mine nu mă duce mintea. E important pentru că puteau ajunge acele suplimente la alți oameni, poate la copii. Niște chestiuni de logică pe care le-aș dori neapărat lămurite. Dacă se va ridica suspendarea și va putea să joace, e drept! Simona nu cred că a luat în mod conștient acea substanță”, a spus CTP, citat de prosport.ro.

Reclamă

Dezvăluirile Simonei Halep

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Tennis Majors, că nu cere un tratament special în cazul său, după mai multe luni de suspendare provizorie pentru dopaj, ci cere doar să fie judecată, pentru ca apoi să aibă şansa de a-şi continua cariera.

Halep a precizat că are programată o audiere în data de 28 mai, însă ITF, care deja i-a respins şi dovezile şi solicitarea de ridicare a suspendării provizorii, poate cere anularea audierii. “Dacă o va face, vor fi opt luni fără ca eu să fi putut juca, din cauza unei suspendări provizorii, şi mi se pare nedrept să stau opt luni fără să joc şi fără să fi avut cea mai mică şansă de a mă exprima în faţa judecătorilor independenţi”, a adăugat sportiva.

Ea a subliniat că nu a folosit niciodată, cu bună ştiinţă, vreun produs interzis şi că de această dată este vorba de o contaminare a unui supliment alimentar. “Nici nu ştiam ce este roxadustat. Nu auzisem niciodată de asta. A trebuit să caut pe internet doar ca să aflu”.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a menţionat că din octombrie până în prezent a făcut zece teste de urină şi de sânge, toate cu rezultat negativ.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și