Închide meniul

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023: „Nu-mi pasă! Nu este nici prima şi nici ultima dată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 10:48

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023: „Nu-mi pasă! Nu este nici prima şi nici ultima dată!

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023

Profimedia

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023, la finalul semifinalei cu Carlos Alcaraz. Sârbul a spus că nu este interesat de acest aspect şi e sigur că nu va fi nici ultima dată când se ântâmplă asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a fost fluierat la Paris, la semifinala cu spaniolul Carlos Alcaraz, de la Roland Garros, dar sârbul spune că nu-i pasă şi că el va continua să câştige trofee.

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023

El a primit multe fluierături din partea publicului parizian, care nu a apreciat pauza sa de toaletă din finalul primului set.

„Nu-mi pasă. Nu este nici prima şi nici ultima dată când voi fi huiduit. Eu doar aştept şi continui să câştig”, a spus Djokovic, conform news.ro.

Duminică va fi a şaptea finală de la Roland Garros pentru Novak Djokovic. El va avea ca obiectiv un al treilea titlu (după 2016 şi 2021), ar putea deveni primul jucător din era Open care câştigă de cel puţin trei ori toate cele patru turnee de Grand Slam şi ar putea profita de cea de-a 34-a finală majoră, un record, pentru a obţine al 23-lea titlu major (cu unul mai mult decât Rafael Nadal şi cu trei mai mult decât Roger Federer). El are şansa de a intra în legendă în finala cu Casper Ruud. Şi să-şi recapete locul 1 în clasamentul ATP.

Reclamă

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz: „Asta i-am spus la fileu!”

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz în semifinalele Openului Francez, nu a întârziat să apară. Sârbul a avut doar cuvinte de laudă la adresa liderului mondial, fiind convins că acesta îşi va trece multe trofee de Grand Slam în palmares.

Sârbul a declarat că regretă că ibericul a avut probleme medicale, pe finalul partidei. Djokovic a dezvăluit că i-a transmis lui Alcaraz la fileu, după meci, că acesta are tot timpul în faţă pentru a se califica în multe finale la Roland Garros.

De asemenea, Nole a dezvăluit că meciul a fost extrem de dificil, din punct de vedere fizic, fiind un echilibru aproape perfect până în punctul în care Alcaraz s-a accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând trebuie să spun că îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. La acest nivel, ultimul lucru pe care îl dorești este să ai crampe, mai ales într-un moment ca acesta, semifinale de Grand Slam. Sper să se însănătoșească repede și să revină cât mai curând. I-am spus la fileu că știe cât de tânăr este și că are tot timpul.

Este un competitor grozav, un jucător incredibil, ne vom mai întâlni. Alcaraz va câștiga acest turneu de multe ori. Este un băiat foarte drăguț și merită toată susținerea și aprecierea voastră. Nu a știut ce să facă, dacă să se retragă sau să continue.

Felicitări pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a rămas în teren. Respect asta foarte mult.
Am fost la limită amândoi din punt de vedere fizic. Nu mă simțeam nici eu foarte fresh. Am mers cap la cap până la 1-1 la seturi.

Din acel moment a fost un alt meci. Dar am încercat să rămân concentrat, să nu mă gândesc la ce se întâmplă în partea cealaltă de fileu. Știam că se chinuie. Respect pentru el și sper să revină cât mai repede”, a declarat Novak Djokovic, conform eurosport.ro.

Recomandări
  • Reacţia lui Novak Djokovic, după ce a fost huiduit la Roland Garros 2023
  • Discursul dur al sârbului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și