Închide meniul

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz: „Asta i-am spus la fileu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 20:31

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz: „Asta i-am spus la fileu!

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic, la finalul meciului de la Roland Garros 2023/ Profimedia

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz în semifinalele Openului Francez, nu a întârziat să apară. Sârbul a avut doar cuvinte de laudă la adresa liderului mondial, fiind convins că acesta îşi va trece multe trofee de Grand Slam în palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-a calificat în a şaptea finală de la Roland Garros, din carieră. Nole l-a învins în patru seturi pe Carlos Alcaraz, pentru a obţine biletele pentru marea finală de la Paris.

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz

Novak Djokovic a oferit primele declaraţii, după succesul înregistrat în faţa lui Carlos Alcaraz. Nole a vorbit şi despre accidentarea suferită de iberic, la scorul de 1-1, în setul al treilea.

Sârbul a declarat că regretă că ibericul a avut probleme medicale, pe finalul partidei. Djokovic a dezvăluit că i-a transmis lui Alcaraz la fileu, după meci, că acesta are tot timpul în faţă pentru a se califica în multe finale la Roland Garros.

De asemenea, Nole a dezvăluit că meciul a fost extrem de dificil, din punct de vedere fizic, fiind un echilibru aproape perfect până în punctul în care Alcaraz s-a accidentat.

Reclamă

„În primul rând trebuie să spun că îmi pare rău de ghinionul lui Carlos. La acest nivel, ultimul lucru pe care îl dorești este să ai crampe, mai ales într-un moment ca acesta, semifinale de Grand Slam. Sper să se însănătoșească repede și să revină cât mai curând. I-am spus la fileu că știe cât de tânăr este și că are tot timpul.

Este un competitor grozav, un jucător incredibil, ne vom mai întâlni. Alcaraz va câștiga acest turneu de multe ori. Este un băiat foarte drăguț și merită toată susținerea și aprecierea voastră. Nu a știut ce să facă, dacă să se retragă sau să continue.

Felicitări pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a rămas în teren. Respect asta foarte mult.
Am fost la limită amândoi din punt de vedere fizic. Nu mă simțeam nici eu foarte fresh. Am mers cap la cap până la 1-1 la seturi.

Reclamă 4 / 0/3

Din acel moment a fost un alt meci. Dar am încercat să rămân concentrat, să nu mă gândesc la ce se întâmplă în partea cealaltă de fileu. Știam că se chinuie. Respect pentru el și sper să revină cât mai repede”, a declarat Novak Djokovic, conform eurosport.ro.

Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz şi s-a calificat în finala de la Paris

Novak Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz şi s-a calificat în finala de la Paris pentru a şaptea oară în cariera sa. Sârbul a trecut în semifinale de numărul 1 mondial, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1, după mai bine de 3 ore de joc.

Primele două seturi au fost extrem de echilibrate, iar cei doi jucători au evoluat la un nivel foarte înalt. Primul set a fost adjudecat de Novak Djokovic după 57 de minute, scor 6-3.

Setul al doilea a fost la fel de echilibrat. La 4-3, Alcaraz a făcut break-ul şi a servit pentru set, dar sârbul a revenit şi a reuşit să facă rebreak-ul. Pe serviciul sârbului, Alcaraz a avut trei mingi de set, dar nu a reuşit să le fructifice. În cele din urmă, după o oră şi 12 minute de la prima minge din setul secund, Alcaraz a făcut un nou break şi a restabilit egalitatea la seturi.

După două seturi extrem de solicitante au apărut problemele pentru jucătorul spaniol. La 1-1 în setul 3, numărul 1 mondial s-a accidentat la gambă şi a cerut un timeout medical. Pentru că nu era o pauză pentru schimbul de teren, Alcaraz a fost nevoit să cedeze game-ul următor pe propriul serviciu, pentru a putea primi îngrijiri medicale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și