Închide meniul

Reacția lui Rafael Nadal după ce a intrat în istoria tenisului! ”Sunt distrus, nu știu cum am rezistat într-un meci ca acesta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 16:45

Reacția lui Rafael Nadal după ce a intrat în istoria tenisului! ”Sunt distrus, nu știu cum am rezistat într-un meci ca acesta”

Reacția lui Rafael Nadal după ce a intrat în istoria tenisului

Getty Images

”Bună dimineața! E un moment dificil pentru Daniil, ești un campion nemaipomenit. N-am niciun dubiu că vei avea acest trofeu de cel puțin două ori în carieră, îți felicit echipa și cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost unul dintre cele mai tari meciuri din cariera mea, din punct de vedere emoțional. Nu știu ce să spun. E incredibil. În urmă cu o lună și jumătate nu știam că voi juca, acum sunt în fața voastră cu trofeul. Am muncit foarte mult să ajung aici, am avut sprijinul vostru, vă mulțumesc pentru că mă iubiți și mă susțineți.

Acest ajutor pe care l-am avut o să rămână în inimă pentru totdeauna. Nu pot să le mulțumesc îndeajuns oamenilor din loja mea. Și celor din familia mea și celor care nu sunt aici. În momentele grele, ați fost lângă mine.

Aș fi spus că e ultimul meu turneu aici, în urmă cu o lună și jumătate, dar vă promit că mă voi întoarce. Ne vedem la anul, cu siguranță”, a spus Rafael Nadal, la ceremonie.

”Sunt distrus, nu știu cum am rezistat într-un meci ca acesta”, a mai spus Nadal și pentru Eurosport.

Reclamă

Rafael Nadal i-a depășit pe Roger Federer și Novak Djokovic

Rafa i-a depășit astfel pe rivalii săi Roger Federer și Novak Djokovic, care au rămas cu câte 20 de Grand Slam-uri în carieră. Pentru iberic, acesta a fost al doilea succes la Australian Open.

Pe lângă cele două de la Antipozi, Nadal și-a mai trecut în cont 13 trofee la Roland Garros, două la Wimbledon și patru la US Open. De asemenea, el a câștigat și medalia de aur la JO din 2008.

Performanța lui Nadal este cu atât mai mare dacă ținem cont că el a fost infectat cu Covid-19, înaintea turneului de la Australian Open. Mai mult, el disputase ultimele meciuri în august 2021, la Washington.

Reclamă 4 / 0/3

Performanță uluitoare pentru Rafael Nadal la Australian Open 2022

Pentru Nadal este și prima oară în carieră când câștigă o finală de Grand Slam în care a fost condus cu 2-0 la seturi. Medvedev a avut avantaj, 6-2, 7-6, dar ultimele 3 seturi au fost ale ibericului, 6-4, 6-4, 7-5.

Câştigătorul AusOpen va primi un premiu de 2,875 de milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte ATP. Învinsul va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.200 de puncte ATP.

Recomandări
  • Rafael Nadal a avut o primă reacție după ce a câștigat Australian Open 2022
  • Nadal a intrat în istorie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și