Închide meniul

Roger Federer nu renunţă! "Este foarte motivat. Este incredibil!" Când va reveni elveţianul după operaţia de la genunchi

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 decembrie 2020, 11:55

Roger Federer nu renunţă! "Este foarte motivat. Este incredibil!" Când va reveni elveţianul după operaţia de la genunchi

profimediaimages

Roger Federer a lipsit aproape un an din tenis, dar vrea să revină la fel de puternic

Roger Federer a câştigat 20 de titluri de Grand Slam până la 39 de ani. Rafael Nadal i-a egalat însă recordul în acest an. Elveţianul nu renunţă şi este gata să revină în top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, lăudat de antrenor: "Vrea să revină la nivelul pe care îl avea înaintea accidentării"

Federer a pierdut aproape tot sezonul. A jucat ultima oară la începutul anului, la Australian Open. În mai, el a suferit a doua operaţie la genunchiul drept, iar în octombrie a revenit la antrenamente.

"Roger este foarte motivat, este incredibil. Mulţi oameni se întreabă de ce mai joacă. Le vine greu să înţeleagă că încă are pasiune pentru joc şi vrea să obţină rezultate notabile. Vrea să fie competitiv şi să revină la nivelul pe care îl avea înaintea accidentării", a spus Ivan Ljubicic în Tennis Head.

Roger Federer vrea să joace la Australian Open

Federer vrea să revină anul viitor. În februarie, ar putea fi din nou pe teren la Melbourne.

"Primim informaţii noi în fiecare zi de la Australian Open. Am încercat să facem tot ce am putut în ultimele opt luni. Am fost în Elveţia şi ne-am antrenat", a mai spus Ljubicic. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Nici Simona Halep nu a fost descurajată de măsurile drastice de securitate anunţate de organizatorii din Australia. 

"Cu siguranţă Simona Halep va veni la Melbourne, la Australian Open", a fost anunţul pe care chiar antrenorul Darren Cahill l-a făcut pentru Fox News. Halep este prima jucătoare de Top 10 care şi-a anunţat prezenţa la competiţia în care a jucat finala, în 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și