Închide meniul

Roger Federer, răspuns direct când a fost întrebat dacă îi este dor să joace împotriva lui Rafael Nadal

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 13:25 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 16:38

Roger Federer, răspuns direct când a fost întrebat dacă îi este dor să joace împotriva lui Rafael Nadal

Roger Federer, răspuns direct când a fost întrebat dacă îi este dor să joace împotriva lui Rafael Nadal

Roger Federer şi Rafael Nadal, în lacrimi, în momentul retragerii elveţianului din tenis - Profimedia Images

Roger Federer a fost întrebat dacă îi este dor să joace împotriva lui Rafael Nadal. Răspunsul său direct a fost surprinzător. Marele campion elveţian susţine că ar mai avea energia necesară pentru încleştările uriaşe cu „Matadorul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, Federer nu a uitat nici de situaţia la „directe” dintre cei doi, acolo unde Nadal conduce autoritar, cu 26-16. Ecartul a fost şi mai mare, dar Roger a câştigat 6 din ultimele 7 dueluri.

Roger Federer, răspuns direct când a fost întrebat dacă îi este dor să joace împotriva lui Rafael Nadal

Mai mult, cei doi s-au întâlnit în finalele de Grand Slam de 9 ori, iar Nadal s-a impus de 6 ori. Spaniolul l-a depăşit pe elveţian şi la numărul de turnee majore, 22-20.

„Nu m-am gândit la asta, să fiu sincer, dacă îmi lipsește să joc cu Rafa. Nu prea, să știi. Cred că mai degrabă sunt fericit că nu trebuie să joc. Fericit că nu trebuie să evoluez într-unul din acele meciuri grele pe terenul central împotriva unuia dintre cei mai mari.

Este enervant, recunosc. Am avut atât de multe momente de acest gen încât mă bucur că nu mai am”, a declarat Roger Federer, citat de The Tennis Letter.

Reclamă

Roger Federer nu a văzut finala de la Wimbledon 2023

Recent, Roger Federer recunoştea că nu a apucat să urmărească finala de la Wimbledon 2023, acolo unde Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic au oferit un spectacol uriaş, întins pe cinci seturi şi care l-a avut învingător pe iberic.

„Urmăresc zilnic rezultatele, îmi place să văd ce se întâmplă. Cel mai mult mă uit la rezumate. De obicei intru pe Youtube și mă uit la un rezumat de 4-5 minute pentru a simți un pic meciul.

Este dificil să stau să mă uit la toate meciurile. Să fiu sincer, nici nu am timp. Cu copiii și toate lucrurile care se întâmplă în viața mea este dificil să îmi iau o zi să urmăresc meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

E cazul și la finala Wimbledon. Am văzut doar câteva game-uri pentru că eram cu copiii și făceam chestii. Cred că m-am uitat puțin doar să pot spune că am văzut finala.

Desigur, eram curios ce se întâmplă, verificam scorul destul de des, dar îmi e greu să stau jos și să mă uit. Sunt fericit că meciul a fost atât de grozav și ador când vin povești mărețe în urma acestor înfruntări”, spunea Federer.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și