Închide meniul

Roland Garros 2021 | Ion Ţiriac a uitat de scandalul monstru cu Serena Williams! Cum a fost surprins la meciul americancei cu Mihaela Buzărnescu

Publicat: 3 iunie 2021, 12:22

Roland Garros 2021 | Ion Ţiriac a uitat de scandalul monstru cu Serena Williams! Cum a fost surprins la meciul americancei cu Mihaela Buzărnescu

Profimedia

Ion Ţiriac a susţinut-o pe Mihaela Buzărnescu la meciul cu Serena Williams

  • Ion Ţiriac, în tribune la Roland Garros
  • Miliardarul român, în conflict cu Serena Williams

Ion Ţiriac a susţinut-o pe Mihaela Buzărnescu la meciul cu Serena Williams, în ciuda conflictului pe care îl are cu jucătoarea din Statele Unite. Soţul acesteia, Alexis Ohanian, a stat la doar câteva loje distanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, în tribune la meciul Serenei Williams cu Mihaela Buzărnescu

„Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage”, a declarat în urmă cu ceva timp Ţiriac, în timp ce Ohanian l-a numit „rasist” şi „sexist”.

Prezenţa lui Ţiriac a declanşat un val de ironii pe reţelele sociale.

Reclamă

Şi un alt moment a fost motiv de amuzament. Serena a solicitat întreruperea meciului pentru că i s-a rupt o bretea de la sutien.

Reclamă

„L-aş concedia pe cel care i-a creat hainele Serenei, în special sutienul. A trebuit să lupte contra adversarei, dar şi contra disconfortului”, a fost unul dintre comentarii.

Mihaela Buzărnescu, lăudată în The New York Times

Mihaela Buzărnescu a cedat cu 6-2, 5-7, 6-1, dar a fost lăudată de The New York Times.

„Adversara Serenei Williams, Mihaela Buzărnescu, o stângace în vârstă de 33 de ani și cu un doctorat în sport, a ajuns în prezent pe locul 174 WTA, dar această poziție nu reflectă în niciun caz talentul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Buzărnescu a demonstrat din nou că poate da lovituri câștigătoare din situații neașteptate. Românca a ajuns cel mai sus în clasament pe locul 20, în 2018, dar apoi a fost chinuită de accidentări și de o operație la umăr.

Aceasta a fost prima confruntare direcăt dintre Serena Williams și Mihaela Buzărnescu”, a scris celebra publicaţie din Statele Unuite.

Serena Williams, impresionată de Mihael Buzărnescu

Şi Serena Williams a avut cuvinte impresionante pentru jucătoarea din România.

”Știam că nu va fi ușor, dar sunt entuziasmată că am reușit să trec de acest meci. A fost o replică puternică din partea adversarei, ambele am jucat foarte bine.

Simțeam că ea reușește să dea doar lovituri direct câștigătoare, iar punctele erau foarte lungi. E întotdeauna foarte bine când îți faci treaba cu plăcere, când joci cu zâmbetul pe buze, ceea ce este cam rar pentru mine.

Iubesc ceea ce fac, însă nu zâmbesc atât de mult pe teren, dar azi chiar m-am simțit foarte bine să fiu pe teren”, a declarat Serena Williams, la finalul partidei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare