Închide meniul

Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu. „Am simţit presiunea!” Românca şi colega sa au mers la baie ca să schimbe strategia

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 iunie 2021, 18:46

Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu. „Am simţit presiunea! Românca şi colega sa au mers la baie ca să schimbe strategia

Profimedia

Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu, la Roland Garros 2021

Irina Begu a oferit prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu, la Roland Garros 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021 | Irina Begu, prima reacţie după calificarea în semifinale la dublu

Românca a dezvăluit că evoluţia sa a avut de suferit când scorul a devenit 1-1 la seturi.

„Noi de la început am fost agresive. Ne-am dorit să ne câştigăm cross-urile şi, atunci când avem posibilitatea, să facem intercepţia. Din păcate, în setul al doilea, după break-ul de la 2-1, am simţit oarecum presiunea câştigului. Am început să fiu un pic pasivă, n-am mai servit la fel. Practic, ne gândeam mai mult la victorie.

Când ne-am dus la baie la set-set (n.r. 1-1 la seturi), am vorbit puţin cu Nadia şi am zis: ‘Ok, hai să schimbăm un pic atitudinea. Să încercăm să fim agresive, cum am fost în primul set. Dacă câştigăm bine, dacă nu, nu. Dar cel mai important e să ne facem jocul'”, a declarat Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Roland Garros 2021 | Irina Begu, calificare cu emoţii

Echipa Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de grand slam de la Roland Garros.

Reclamă

Begu şi colega sa au învins în sferturile de finală echipa Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA), scor 6-3, 4-6, 6-2, în două ore şi 10 minute.

În penultimul act, Irina Begu şi Nadia Podoroska vor întâlni perechea favorită 14, Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek(SUA/Polonia). Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu total de 84.749 de euro şi cu câte 780 de puncte WTA.

„Cu siguranţă, un meci dificil. Ne vom uita la jocul lor din sferturi. Vom analiza, vom încerca să avem o tactică cât mai bună”, a mai spus Irina Begu.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a povestit şi cum a ajuns să facă echipă cu Nadia Podoroska.

„Am vorbit de la finalul anului trecut. Primul turneu împreună a fost la Linz. Ne-am înţeles foarte bine şi în teren, şi în afara terenului. Avem o relaţie foarte bună. Nu am avut cele mai bune rezultate în Australia, dar simţeam că putem, că avem potenţial ca echipă”, a precizat Irina Begu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și