Închide meniul

Irina Begu, în semifinale la Roland Garros! Peformanţă senzaţională alături de Nadia Podoroska

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 15:44 / Actualizat: 9 iunie 2021, 17:36

Irina Begu, în semifinale la Roland Garros! Peformanţă senzaţională alături de Nadia Podoroska

Profimediaimages

Irina Begu, în semifinale la Roland Garros

Begu şi colega sa au învins în sferturile de finală echipa Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA), scor 6-3, 4-6, 6-2, în două ore şi 10 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, în semifinale la Roland Garros!

În penultimul act, Irina Begu şi Nadia Podoroska vor întâlni perechea favorită 14, Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek(SUA/Polonia). Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu total de 84.749 de euro şi cu câte 780 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile de finală

Sorana Cîrstea a fost învinsă pe tabloul de simplu de la Roland Garros de Tamara Zidansek, din Slovenia, cu 6-7, 1-6. Cîrstea a condus cu 5-4 şi a avut o şansă de a câştiga primul set. Zidansek s-a impus până la urmă în tie-break, iar actul secund a fost fără istoric. Meciul a durat 1 oră şi 26 de minute.

Sorana pleacă acasă cu un cec de 170 de mii de euro, cel mai mare premiu al carierei. Cea mai bună performanţă la Paris rămâne cea din 2009, când a ajuns până în sferturile de finală.

Reclamă

Simona Halep, marea absentă de la Roland Garros

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros, după accidentarea acuzată la Roma, în meciul cu Angelique Kerber. Halep a suferit două rupturi şi a renunţat la turneul ei favorit.

”Vă anunț cu durere că mă voi retrage de la Roland Garros, în acest an. Din păcate, ruptura de la piciorul stâng are nevoie de recuperare și timpul e prea scurt. Să mă retrag de la un Grand Slam e împotriva dorințelor mele și a aspirațiilor mele de atlet, dar aceasta este decizia corectă de luat.

Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi canaliza energia pe recuperare, voi rămâne pozitivă și mă voi întoarce pe teren când voi fi în siguranță. Roland Garros, voi veni în 2022! Pe curând”, a scris Halep, pe contul personal de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și