Închide meniul

Roland Garros 2023 | Mats Wilander, cuvinte uriaşe despre Carlos Alcaraz: „Este un supraom”

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 14:15

Reclamă
Roland Garros 2023 | Mats Wilander, cuvinte uriaşe despre Carlos Alcaraz: „Este un supraom

Roland Garros 2023 | Mats Wilander, cuvinte uriaşe despre Carlos Alcaraz: "Este un supraom"

Carlos Alcaraz, la Roland Garros 2023 / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Mats Wilander a folosit cuvinte uriaşe la adresa lui Carlos Alcaraz, după ce numărul unu mondial l-a făcut praf în sferturile de finală pe Stefenos Tsitsipas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz a evoluat impecabil la turneul parizian, acolo unde este principalul favorit, în lipsa lui Rafael Nadal. Wilander l-a numit „supraom” pe jucătorul care a împlinit cu o lună în urmă 20 de ani.

Roland Garros 2023 | Mats Wilander, cuvinte uriaşe despre Carlos Alcaraz

„Alcaraz a luat pe sus lumea tenisului. Tactic e incredibil și reușește să nu își piardă identitatea pe teren. Nu îmi vine să cred cât de sus e nivelul lui de încredere, este un supraom. Te face să crezi că există șansă pentru rasa umană când vezi un atlet precum Carlos”, a spus Wilander, citat de eurosport.ro.

Finala din semifinalele de la Roland Garros va avea loc între Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Va fi a doua întâlnire dintre cei doi, prima fiind câștigată de iberic, tot pe zgură, la Madrid, în 2022.

Mats Wilander, înainte de Alcaraz – Djokovic

„Djokovic va găsi soluții la multe din armele lui Alcaraz, sunt convins. Fizic, Novak e genial, dar cred că viteza la care joacă spaniolul în prezent e prea mult pentru sârb.

Reclamă

Va fi o dispută pe cinste și va conta și de partea cui e publicul. Cred că la începutul meciului fanii îl vor susține pe Novak, e sportivul care pleacă având șansa a doua. Publicul va dori o bătălie pe cinste și nu am vreun dubiu că Djokovic le-o va oferi”, a mai spus Wilander.

Carlos Alcaraz, înainte de meciul cu Novak Djokovic

”Este unul dintre cei mai buni din istorie și nu se pune problema dacă va ține pasul cu ritmul meu, ci mai degrabă invers; Djokovic va fi întotdeauna favorit în meciurile pe care le joacă. Ce mă uimește cel mai mult la Novak este modul în care lovește mingea și arsenalul său complet de lovituri.

Te face să nu vezi niciun defect în tenisul lui și nivelul lui mediu este foarte ridicat, te obligă să-ți menții cel mai bun tenis pentru o lungă perioadă de timp.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că faptul că are 45 de semifinalele de Grand Slam e foarte important, îi dă multă încredere și este favoritul. Oriunde va concura, va fi favoritul, în orice turneu, pentru că este o adevărată legendă.

Nu spun asta pentru a pune presiune, asta cred. A câștigat de două ori aici și ar fi fost mult mai multe dacă nu s-ar fi întâlnit cu cel mai bun din istorie pe această suprafață”, a spus Alcaraz.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și