Închide meniul

Roland Garros, următorul pas pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma! Cifrele campioanei noastre din 2022

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 mai 2022, 20:31

Roland Garros, următorul pas pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma! Cifrele campioanei noastre din 2022

Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros

Simona Halep, în timpul unui meci la Madrid / Profimedia

Roland Garros, următorul pas pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma. Jucătoarea noastră a pierdut duelul cu Danielle Collins, în turul al doilea din Italia, iar acum se pregătește pentru Grand Slam-ul de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată de la WTA Roma în turul al doilea, după un meci de două ore cu americanca Danielle Collins.

Roland Garros, următorul pas pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma

Sportiva din Constanța a pierdut cu 6-7(1), 3-6, iar în primul set s-a aflat aproape de o accidentare horror. Din fericire, Simo a continuat meciul fără probleme.

Halep este concentrată acum doar pe Roland Garros, turneu care se va desfășura în perioada 22 mai – 5 iunie. Va fi primul Grand Slam pentru campioana noastră de când a început colaborarea cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou.

Până la debutul la prestigiosul turneu de la Paris, Simona nu va mai participa la altă competiție. Jucătoarea de 30 de ani vrea să fie odihnită și în formă maximă la Roland Garros, unde a câștigat trofeul în 2018.

Reclamă

Simona Halep n-a participat la ediția precedentă de la Roland Garros, din cauza unei accidentări. După Roland Garros, Halep va merge la Londra, la următorul Grand Slam din calendar – Wimbledon.

Cifrele înregistrate de Simona Halep în 2022

Simona Halep a participat la 7 turnee în acest an, reușind să se impună într-unul singur. Sportiva de 30 de ani a câștigat chiar primul turneu din 2022, la Melbourne Summer Set 1. În finala din Australia, Simo a învins-o pe Veronika Kudermetova.

Ulterior, Simona a mai participat la Australian Open, Dubai, Doha, Indian Wells, Madrid și Roma. La primul Grand Slam al anului, de la Melbourne, Halep s-a oprit în optimi, după un duel cu Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.

Reclamă 4 / 0/3

În 2022, Simona Halep a înregistrat 19 victorii și 6 înfrângeri.

Prima reacţie a Simonei Halep, după înfrângerea cu Danielle Collins de la Roma

Simona Halep a oferit o reacţie emoţionantă după ce a părăsit în al doilea tur turneul de la Roma. Simona Halep a fost învinsă în două seturi de Danielle Collins, scor 6-7, 1-6.

„De-a lungul carierei mele am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să obțin. O voi face mereu, prin suișuri și coborâșuri. Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă lumea pentru mine. Mulțumesc, lupta continuă”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

„Felicitări pentru Danielle Collins, pentru un meci foarte bun făcut ieri, la Roma. A meritat să câştige. Acestea fiind spuse, vreau să îmi exprim mândria și recunoștința – mândria pentru Simona Halep, care a dat tot ce a avut cu curaj şi pasiune şi recunoştinţa pentru oportunitatea de a lucra cu o asemenea campioană.

Pentru a avea succes trebuie să munceşti mult, să ai determinare şi timp. Voi da totul pentru a o ajuta să îşi îndeplinească obiectivele. Le mulţumesc tuturor fanilor care ne-au încurajat şi ne vedem la Roland Garros”, a fost mesajul scris de Patrick Mouratoglou, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Roland Garros, următorul pas pentru Simona Halep după eliminarea de la Roma
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și