Închide meniul

S-a antrenat bine în camera de hotel! Sorana Cîrstea, victorie mare la Melbourne. Românca a învins-o pe Belinda Bencici

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 5 februarie 2021, 5:07 / Actualizat: 8 august 2023, 13:46

S-a antrenat bine în camera de hotel! Sorana Cîrstea, victorie mare la Melbourne. Românca a învins-o pe Belinda Bencici

news & archive - international via Hepta

Sorana Cîrstea, în sferturile Grampians Trophy, după ce a învins-o pe Belinda Bencic

Sorana Cîrstea a fost nevoită să stea în izolare strictă, la Melbourne, fără să iasă din camera de hotel. Evoluţiile româncei nu par însă deloc afectate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Belinda Bencic la Grampians Trophy

Sorana a obţinut a doua victorie la rând la Grampians Trophy. În prima partidă după ieşirea din carantină, ea s-a impus în mai puţin de o oră, cu 6-1, 6-1, în faţa Okasanei Kalashnikova.

Astăzi, Cîrstea a obţinut calificarea în sferturile de finală. Ea a reuşit să o elimine pe elveţianca Belinda Bencic, numărul 12 mondial. Românca de pe locul 72 WTA a câştigat în două seturi: 7-5 şi 6-2. Meciul a durat o oră şi 23 de minute.

Sorana Cîrstea va lupta pentru un loc în sferturi cu americanca Ann Li, locul 99 în ierarhia mondială. Sorana şi-a aflat şi prima adversară de la Australian Open. Ea va înfrunta o altă româncă, pe Patricia Ţig.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și