Închide meniul
Foto

„Să-i fie ruşine! Avea brandul la mână cât am eu piciorul!” După fiul lui Ion Ţiriac, Serena e făcută praf de un alt nume greu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2023, 8:46

„Să-i fie ruşine! Avea brandul la mână cât am eu piciorul!” După fiul lui Ion Ţiriac, Serena e făcută praf de un alt nume greu

Serena Williams, făcută praf de un alt nume din România

Profimedia

După fiul lui Ion Ţiriac, Serena e făcută praf de un alt nume greu din România. De această dată, Valeriu Răchită a avut un discurs extrem de dur la adresa americancei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams s-a ales cu un val de critici în România, după ce a postat pe reţelele de socializare un mesaj interpretabil după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani în scandalul de dopaj.

După fiul lui Ion Ţiriac, Serena e făcută praf de un alt nume greu din România

După atacul venit din partea fiului lui Ion Ţiriac, Serena Williams a fost făcut praf şi de Valeriu Răchită. Acesta nu a ezitat să folosească cuvinte dure la adresa jucătoarei din SUA. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SERENA WILLIAMS)

”Speram să nu fie suspendarea asta drastică. Simona, la vârsta ei, la tot ce a făcut în sport… e păcat, a fost numărul 1, sportiva pe care am admirat-o cu toții. Sunt convins că nu a luat conștient.

Este incredibil cum din Simona Halep, numărul 1, a ajuns o sportivă care nu mai face parte din topul mondial.

Reclamă

Eu am facut sport de perfomanță, noi luam altceva, vitamina C. Dar la ce nivel a ajuns sportul… dacă ai ajuns să iei două titluri de Grand Slam, pentru ce să mai iei roxadustat?! Vorbește Serena? Am văzut când lovește mingea, are brandul la mâna dreaptă cât am eu piciorul. Mi-e și rușine când o văd.

Eu cred că cei de la Tribunalele acestea vor să dea exemple cu sportivi mari. De ce cu Halep și nu cu altcineva? Pentru că celelalte sunt din SUA, e vorba de sponsori, de bani… iar noi suntem dintr-o țară mică, nu suntem respectați.

Tot timpul o să o respectăm pe Simona pentru că ne-a făcut fericiți. Nu pot să uit finala cu Ostapenko, nu pot să uit când a câștigat. Serenei ar fi trebuit să îi fie rușine. Simona este o sportivă din toate punctele de vedere, o știm de când făcea poze cu Hagi”,a spus Valeriu Răchită pentru iasmsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep. Ion Ion Ţiriac a avut un mesaj dur pentru Serena Williams, după ce aceasta a postat un mesaj interpretabil, imediat după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

Fiul miliardarului român a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi excplicat ce efecte au acestea asupra unui sportiv.

„Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

  • antiinflamator
  • îmbunătățirea performanței
  • reduce oboseala
  • recuperare rapidă
  • crește puterea și rezistența
  • elimină durerea”, a fost mesajul transmis de fiul lui Ion Ţiriac pe Instagram. (VEZI MESAJELE ŞI LISTA CU SUBSTANŢE FOLOSITE DE SERENA WILLIAMS ÎN GALERIA FOTO)

Ion Ţiriac a avut o replică pentru Serena Williams şi pentru mesajul interpretabil postat de americancă. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Postarea incredibilă a soțului Serenei Williams, după suspendarea drastică a Simonei Halep. ”Moda nu se schimbă”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la scurt timp după verdictul dat în cazul Simonei Halep.

Ohanian a avut o reacţie ironică la adresa jucătoarei din România, postând o fotografie în care poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E (Drug Abuse Resistance Education), în timpul meciului dintre Serena Williams şi Maria Sharapova de la US Open 2019. Rusoaica a fost şi ea suspendată pentru că a picat un test anti-doping în 2016, după ce a fost învinsă de Serena în sferturile de finală din acel an de la Australian Open.

Reclamă

Alături de fotografie, Alexis Ohanian a postat mesajul: „Moda nu se schimbă niciodată”. Serena Williams nu a ignorat postarea, fosta jucătoare din Statele Unite comentând: „Clar nu eşti demodat”. De asemenea, Serena Williams a apreciat mai multe postări de pe Twitter care făceau referire la suspendarea Simonei Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și