Închide meniul

"Să nu uite când am ajutat-o!" Replică dură pentru Simona Halep. "Nu cred că n-a luat bani de la Federaţie"

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 12:03

Reclamă
"Să nu uite când am ajutat-o!" Replică dură pentru Simona Halep. "Nu cred că n-a luat bani de la Federaţie"

profimediaimages

Simona Halep, contrazisă de fostul preşedinte al FRT, Ruxandra Dragomir

Ruxandra Dragomir spune că nu îşi aminteşte epidosul povestit de Halep, dar nu a ezitat să îi răspundă campioanei de la Roland Garros şi Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir: "Am nominalizat-o pe Halep în detrimentul unor jucătoare mai bine clasate"

"Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că atunci când eu eram căpitan la Fed Cup am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! 

Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate", a spus Ruxandra Dragomir, în ProSport

Dragomir: "Mă îndoiesc că Halep nu a luat bani de la Federaţie"

Halep a mai declarat că nu a luat niciun ban de la Federaţie pentru participările în Fed Cup, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, Simona susţine că a jucat chiar cu glezna ruptă şi cu spatele blocat. 

"Eu mă îndoiesc că nu a primit nimic de la federație, dar nu contează! Întotdeauna îți reamintești lucrurile mai puțin bune. Să își reamintească mai bine episodul Budapesta, când ea avea 16 sau 17 ani și eu am nominalizat-o în echipa națională", a spus Ruxandra Dragomir. 

Reclamă

Halep, dezamăgită de Federaţie

Simona Halep spune că a fost afectată de episodul petrecut în 2011.

"Cât despre federaţie, am avut şi momente mai puţin bune şi o să menţionez pentru prima dată în viaţa mea. În 2011, când am jucat turul trei pentru prima dată la un Grand Slam, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat că nu o să pot participa.

Mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis. Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut oarecum în mine, dar a venit momentul să le şi spun. Pentru că acum zâmbesc, nu mă mai afectează", a fost momentul inedit dezvăluit de Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ruxandra Dragomir a jucat în sferturile de finală la Roland Garros

Înaintea de ascensiunea lui Halep, Ruxandra Dragomir a fost printre cele mai valoroase jucătoare de tenis ale României. Ea a urcat până pe locul 15 în topul mondial, a câştigat patru trofee WTA şi a jucat în sferturile de finală la Roland Garros, în 1997, cea mai bună performanţă a ei la turneele de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și