Închide meniul

A fost spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Pavlyuchenkova și Thiem au câștigat finala la dublu mixt! Auger-Aliassime s-a impus la masculin. Rybakina, “regină” la feminin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2022, 20:33

A fost spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Pavlyuchenkova și Thiem au câștigat finala la dublu mixt! Auger-Aliassime s-a impus la masculin. Rybakina, “regină” la feminin

World Tennis League e în exclusivitate pe AntenaPLAY

World Tennis League e în exclusivitate pe AntenaPLAY / Profimedia

A fost spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Anastasia Pavlyuchenkova și Dominic Thiem au câștigat finala la dublu mixt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felix Auger-Aliassime s-a impus la masculin, în timp ce Elena Rybakina a devenit “regină” la feminin.

A fost spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY!

PUNCT FINAL la World Tennis League! Câștigătorii celor 3 finale de la super-turneul din Dubai sunt următorii:

WORLD TENNIS LEAGUE S-A VĂZUT ÎN DIRECT ȘI ÎN EXCLUSIVITATE PE ANTENAPLAY

Update 20.20: Mirza/Rune și Pavlyuchenkova/Thiem 6-7(4), 3-6. Perechea formată din Anastasia Pavlyuchenkova și Dominic Thiem a câștigat finala la dublu mixt.

Reclamă

Update 18.55: A început ultimul meci de la World Tennis League, dintre Mirza/Rune și Pavlyuchenkova/Thiem.

Update 18.50: Felix Auger-Aliassime – Alexander Zverev 6-4, 6-3. Jucătorul din Canada l-a învins pe german în două seturi, la finalul unui meci spectaculos care a durat aproape o oră și jumătate.

Update 17.20: A început meciul „de foc” dintre Auger-Aliassime și Zverev!

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.15: Final! Iga Swiatek – Elena Rybakina 3-6, 1-6. Liderul WTA a fost învins categoric, la finalul unui meci care a durat aproximativ o oră.

Update 16.00: A început meciul dintre Swiatek și Rybakina!

Echipele Kites și Hawks au ajuns în ultimul act al competiției din Dubai. Acestea s-au clasat pe primele două locuri, după primele 5 zile de concurs.

Programul de sâmbătă de la World Tennis League:

  • Swiatek – Rybakina, 16:00
  • Auger-Aliassime – Zverev, 17:15
  • Mirza/Rune – Pavlyuchenkova/Thiem, 18:35

Iga Swiatek va disputa al patrulea meci la World Tennis League. Liderul WTA nu a pierdut niciun set, și le-a învins pe rând pe Caroline Garcia, Anastasia Pavlyuchenkova și Aryna Sabalenka.

Totodată, Elena Rybakina a înregistrat și eu victorii pe linie. În cele două meciuri disputate în Dubai, jucătoarea din Kazahstan le-a învins Aryna Sabalenka și Caroline Garcia.

În privința meciului de pe tabloul masculin, Alexander Zverev a avut o prestație solidă la World Tennis League, și i-a învins pe Novak Djokovic și Andreas Seppi. De cealaltă parte, Felix Auger-Aliassime s-a impus în meciurile cu Nick Kyrgios și Dominic Thiem.

Reclamă

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii la World Tennis League

Moment savuros oferit de Iga Swiatek la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Liderul WTA şi-a „spionat” adversarii, în timpul duelului de dublu mix dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina.

Iga Swiatek şi-a spionat adversarii în prima partidă din ziua de joi, de la World Tennis League. În primul set, la scorul de 5-4 pentru perechea formată din Auger – Aliassime şi Sania Mirza, liderul WTA a mers „pe furiş” în spatele băncii echipei formate din Alexander Zverev şi Elena Rybakina.

Swiatek a oferit un moment savuros şi a purtat un scurt dialog cu Zverev. Poloneza s-a declarat nemulţumită de faptul că neamţul vorbea în rusă cu Rybakina, şi i-a spus acestuia să vorbească în engleză, pentru a putea înţelege: „Vorbiţi în engleză să aud şi eu strategia!”, a spus poloneza.

Alexander Zverev i-a răspuns imediat Igăi Swiatek şi i-a spus acesteia că sigur înţelege şi limba rusă: „Oricum ne înţelegi!”, a fost replica neamţului.

Iga Swiatek este în echipa Kites, alături de Felix Auger-Aliassime, Eugenie Bouchard, Sania Mirza şi Holger Rune.

Recomandări
  • A fost spectacol total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

  • Pavlyuchenkova și Thiem au câștigat finala la dublu mixt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și