Închide meniul

Sergiy Stakhovsky, răspuns acid pentru Rafael Nadal: „E drept ca ucrainenii să moară? Copiii ucraineni nu pot practica tenisul, e drept?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 15:29

Sergiy Stakhovsky, răspuns acid pentru Rafael Nadal: „E drept ca ucrainenii să moară? Copiii ucraineni nu pot practica tenisul, e drept?

Sergiy Stakhovsky, în tranşeele din Ucraina

Profimedia Images

Sergiy Stakhovsky a dat un răspuns acid pentru Rafael Nadal, după ce spaniolul a considerat nedreaptă excluderea jucătorilor ruşi şi belaruşi de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rafael Nadal, am concurat împreună… am jucat unul împotriva celuilalt în turnee. Spune-mi te rog dacă este drept ca jucătorii ucraineni să nu se poată întoarce acasă? Copiii ucraineni nu pot practica tenisul, e drept? E drept ca ucrainenii să moară?”, a postat Sergiy Stakhovsky, pe Twitter.

Sergiy Stakhovsky a dat un răspuns acid pentru Rafael Nadal! Ibericul, alături de sportivii ruşi

Spaniolul Rafael Nadal, locul 4 ATP, nu susţine excluderea jucătorilor din Rusia şi Belarus.

„Cred că este foarte nedrept faţă de colegii mei ruşi. Nu este vina lor pentru se întâmplă în acest moment cu războiul. Cele 2.000 de puncte sunt foarte importante şi trebuie să mergem la aceste turnee de grand slam. Aşa că va trebui să vedem măsurile pe care le vom lua. Ceea ce se întâmplă în jocul nostru nu are nicio importanţă când vedem atât de mulţi oameni murind şi suferind şi când vedem situaţia rea pe care o au în Ucraina”, a declarat Nadal, care face parte din Consiliul jucătorilor din cadrul ATP.

Jucătorii din cele două ţări nu pot participa la ediţia din acest an a grand slam-ului londonez din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. De asemenea, All England Lawn Tennis Club (AELTC) şi federaţia engleză (LTA) le-au interzis jucătorilor ruşi şi belaruşi să participe la toate celelalte turnee pe iarbă din Marea Britanie.

Reclamă

Ce spune Simona Halep despre excluderea jucătorilor ruşi de la Wimbledon

Simona Halep a avut o reacţie clară după ce jucătorii ruşi şi bieloruşi au fost interzişi la Wimbledon. Campioana noastră îi consideră nevinovaţi pe Daniil Medvedev şi ceilalţi sportivi care au de suferit.

„Nu vreau să vorbesc despre politică, pentru că în opinia mea este politică. Tenisul este un sport individual și, după părerea mea, sportivi nu au nicio vină. E o decizie grea. Sunt sigură că nu a fost o hotărâre ușor de luat.

Mă simt tristă pentru tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina și pentru toți oamenii care suferă. Sunt împotriva războiului și sper că se va încheia curând. Suntem aproape acolo. Nu este ușor pentru nimeni, dar tenisul e un sport individual.

Reclamă 4 / 0/3

Sportivii nu mai joacă sub steagul Rusiei, ceea ce cred că a fost o mișcare bună. În rest, este politică și vreau să stau departe de asta. Iubesc sportul”, a declarat Simona Halep, conform jurnalistului Ben Rothenberg.

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii din Rusia și Belarus au fost interziși la Wimbledon

Novak Djokovic, liderul ATP, a reacționat după ce jucătorii ruși și belaruși au fost interziși la Wimbledon. Marele jucător sârb nu este de acord și a răbufnit după decizia luată de britanici.

Novak Djokovic a fost interzis la mai multe turnee importante din cauza faptului că nu este vaccinat. Acesta nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells şi Miami Open.

”Voi fi mereu împotriva războiului. După cum știți, sunt ”copilul războiului” și am multe traume din cauza acestui lucru. Am avut multe războaie în Balcani, dar nu pot să accept decizia luată de Wimbledon. Jucătorii nu au nicio legătură cu asta”, a transmis Novak Djokovic, citat de Marca.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și